Lüleburgaz Sürat Kargo'nun İlgisizliği

Sürat Kargo gülsuyu şubesinin ikinci mağduriyetinin yaşıyorum. Cidden çok kötü bir firma. Kargolarımı 1 ay boyunca getirmiyor. Hiçbir çözüm üretmiyorlar. Eleman eksikliğinin olduğunu savunuyorlar. Bu beni zerre kadar alakadar etmiyor. Acilen kapatılmalı bu firma.
Sürat Kargo Sabiha Gökçen şubesi 11.03.2023 tarihinde teslim aldığı kargomu 9 gündür teslim etmiyor. Şube telefonları açmıyor hiçbir şekilde ulaşamıyoruz yetersiz bir firma bu kargo firmasını asla tercih etmem. Tekrar karşınızda muhatap bile bulamıyorsunuz.
12 Mart tarihinde Trendyol'dan sipariş verdim ve kargo firması sürat kargoydu. Kaç gün oldu ama hâlâ siparişim gelmedi. Dağıtıma çıkarıldı görünüyordu fakat şu an teslim edilemedi olarak görünüyor. Ürün asla tarafıma ulaşmadı. Siparişim teslim edilmedi ve satıcıya doğru yola çıkmış görünüyor. Kargo ...
Sürat Kargo anlaşmalı firmadan 3 koli siparişim geldi. Anlaşmalı tarifeden benden 970 TL ücret talep ettiler. Dedim nasıl olur. Baktım ki 70 desi gelmeyecek kolilerin her birinde 270 desi yazıyordu. Aradım sordum, önce fiyatı bu dediler, sonra da üzerinde 270 desi yazdığını fark ettiğimi belirtince...
Sürat Kargo Esenler son durak şube İstanbul içi kargo yu iki gündür teslim etmiyor telefon u açan yok İstanbul dan Konya'ya kargo verdim. Yurtiçi bir günde teslim etti. Bedava mı getiriyorsunuz kafanıza göre bugün gelecek yarın gelecek başıboş firma telefon u açan yok
Yine bir Lüleburgaz Sürat Kargo sorunu. İyi ki şikayetimi silmemişim bir gram ilerleyememişsiniz. Günlerdir kargom şubede bekliyor. Ve telefona bakan biri olmayınca kimseye ulaşamıyorum. Artık firmalardan Sürat Kargo ise alışveriş yapmayacağım diyeceğim.
Lüleburgaz Sürat Kargo şubesine lütfen eleman alın! Ya bu kadar mı rezil rüsva bir firmasınız! " Kargoyu şubeden alacak " ne demek! O zaman siz niye varsınız! Allah kahretsin sizi ya! Sizin yüzünüzden her alışveriş yaptığımda kargo firmasını soracağım! Rezil, ahlaksız insanlarsınız! Sadece insanları mağdur edin! İğrençsiniz! Kimse buradan kargo vermesin rezil hepsi!
Lüleburgaz Sürat Kargo'da kargom 5 gündür bekliyor. Asla ama asla telefonları açmıyorlar. Bugün Sürat Kargo genel merkezde ki müşteri temsilcisine ulaştım o da asla yardımcı olmadı ki bence çalışan sıkıntısı da var firmada. İşini düzgün yapan insanlar ise alın! Ne Yurtiçi Kargo'da ne Aras kargoda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. İşinizi yapamıyorsanız bu işten vazgeçin!