Kayıp Kargo Teslimatı Ve İletişim Sorunu

14 Kasım 07:52

Dolap uygulaması üzerinden Sürat Kargo tarafıma gönderi yapıldı. Cumartesi günü evde olmadığım için kargocu arkadaş beni aradı kapıyı açmamı söyledi. Bende evde olmadığını belirttim. Kapıya bırakayım mı diye sordu bende bırakabilirsiniz ama eşim evde ona da verebilirsiniz dedim. O esnada eşimi aradım, kargonun geldiğini kapıyı açması gerektiğini ve kargoyu teslim almasını söyledim. Eşim kapıyı açtığını fakat herhangi bir kargonun gelmediğini belirtti. Kargocu arkadaş kapının önüne bıraktığını beyan etmiş olsa da teslimat kodu almadı. Şu an kargom kayıp ve 1 haftadır kargo arıyorum. Muhatap bulamıyorum. İşin ilginç yanı saat 12.23 gibi kargocu tarafından teslimat için arandım saat 18.29 da teslimat görünüyor. Kargoyu eşim göremeyince aynı gün saat 16.15 de eşim şubeye uğradı fakat şubenin kapalı olmasından dolayı görüşemedik. Pazartesi ve Salı günleri bende aynı şekilde kargo şubesine uğradım ne yazık ki kargom bir türlü bulunamadı. Sisteme Dolap uygulaması otomatik olarak onaylandığı için iade/iptal hakkımda kalmadı. Mağduriyetimin ve zararımın giderilmesini talep ediyorum. Aksi halde tüm yasal mercilere başvuru yapacağımı tüm haklarım saklı kalmak suretiyle ihtaren bildiririm.

Sürat Kargo'nun Teslimat Kabusu: Ürünüm Nerede?

Neriman
25 Kasım 17:35
Sürat Kargo'nun Teslimat Kabusu: Ürünüm Nerede?
surat-kargonun-teslimat-kabusu-urunum-nerede-1.pdf

Dolap Ve Sürat Kargo İş Birliği İle Kaybolan Kargo

Özlem
21 Eylül 10:41

Sürat Kargo Kargomu Teslim Edildi Gösterip Kaybetti.

Melisa
17 Eylül 10:46