SuperStep Tüketici Hakem Heyeti Kararını Uygulamıyor

Benim artık markanıza ne güvenim ne de saygım kalmadı. 1 yıl önce yaşanılan bir sorunu hala ''usulünce'' çözemediniz. Savunma yazmak için bile 6 ay beklediniz. Böylece markanıza çok güzel bir imaj çizdiğinizi belirtmek isterim. Müşterilerini önemsemeyen, aynı şeyleri tekrarlayan bir marka. Mail yoluyla geçtiğimiz hiçbir iletişimde ucu açık cevaplar vermiyorsunuz. Sizinle irtibatımın en başına dönersek, incelemek sebebiyle benden istediğiniz ayakkabıyı geri yollarken benim size ulaştırdığım şekille uzaktan yakından alakası yoktu. Tabanlığı çıkmış, dışı tozlanmış, ezilmiş ve üstelik kendisine ait olmayan yırtık bir siyah kutuda yolladınız. Ben artık size daha fazla dil dökmeyeceğim. Pazartesi günü gerekli yerlere başvuracağım. Umarım onlara da bana verdiğiniz yanıtları verebilirsiniz.
İlamlı icra takibini yarın başlatıyorum. Bilginize.
SuperStep mağazası Tüketici Hakem Heyeti ® kararını hiçe sayıp verilen kararı uygulamıyor ve uygulamayacaklarını da açıkça belirterek kanunlara karşı çıkıyorlar. Verilen karar sonucunda ayıplı ürünü ayıpsız misli ile değiştirmeleri gerekirken 1 yıl önceki kur üzerinden hesaplanan miktarı iade edeceklerini söylüyorlar. Fakat bu miktar neredeyse şu anki fiyatın 3 katı daha az. İade edilen miktarla yeni bir ayakkabı alamıyorum. Elimdeki ürünü de alıkoymuş durumdalar. Bu sebeple mağdur durumdayım. Özellikle söz konusu olan firma beni oyalamak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Eğer bu platform da sorunu çözmeniz için işe yaramayacaksa önümüzdeki ilk iş günü icra müdürlüğüne başvurarak icra işlemlerini başlatacağım. Bu konunun da peşini çözülene kadar bırakmayacağım. Saygılar.