SuperStep Converse Kalitesizliği, Ayakkabının İç Kısmının Soyulması!

31 Mayıs

Ocak 15'te kızıma aldığım Converse ® bilekli yeni sezon ayakkabının iç kısmında soyulmalar nedeniyle garantiye gönderdim. Zaten şubat ayında deprem yaşadık ve bu süreçte kızım ayakkabıyı zaten uzun vadeli kullanamamıştı. Artık ucuzu-pahalısı, kalitelisi-kalitesizi hiç fark etmiyor; hangi ürünü alırsak alalım paramız çöp. Biraz önce mesaj geldi. Ürünü iade alamıyormuş Malatya SuperStep mağazası. Kendim de sürekli Converse giyiyorum, bundan sonra asla.

SuperStep Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 39 dk 27 sn
SuperStep Logo
31 Mayıs 12:06
Rzn
20 Temmuz 09:16

Hiçbir çözüm olmadı bir daha asla o kadar para verip bu kadar kalitesiz ürün almam

18 Ağustos

Vadi İstanbul SuperStep mağazasından 15/07/2022 tarihinde kızıma (929 TL= 52,25 ABD Doları) almış olduğum Converse (cıas hı pınk clay) ayakkabı daha bir yılını dolmadan 5 ayrı noktada yırtılma, renk solması ve yan havalandırma halkasının düşmesi nedeniyle değişim için incelemeye verildi, önce değişi...

SuperStep Yine Pişman Etti

02 Haziran

SuperStep Aqua Florya mağazasından hem kendime hem de eşime Converse'in Run Star Hike modelinden aldık. Hem eşimin hem de benim ayakkabımda çatlamalar meydana geldi. Marmara Park SuperStep mağazasına inceleme için ürünleri götürdüm inceleme sonucu olumsuz değerlendirilmiş. Ayakkabıyı satarken 2 yıl ...

1 Yorum

Sinan

SuperStep bunu hep yapıyor. Garantili deyip sonra ürünün arkasında durmayan bir kurum. Canım devletim buna acil çözüm ve yaptırım uygulayacağı dan bu konuyu yetkili yerlere ileteceğimden şüpheniz olmasın. İnsanları mağdur etmek doğru değil.

SuperStep Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı