SuperStep Ayakkabı Garantisi Olmasına Rağmen İncelemeden Red Aldı

SuperStep Ayakkabı Garantisi Olmasına Rağmen İncelemeden Red Aldı
25 Aralık 2023 12:38

SuperStep Online Mağazadan aldığım ürün daha 1 sene olmasına rağmen ayakkabıda yırtıklar ve sökükler var. İpleri yırtık, alt tabanı su alıyor ve cırtcırt kısmı sökülüyor. Ürünü incelemeye gönderdiğimde red cevabını aldım. 2 sene garantisi olan bir ürün ve bu hakkım. Her yanı mı tüketici hatası kaynaklı? Neye istinaden red aldığımı bile söylemiyorlar. Gerekli yerlere de şikayetimi yapıp işin peşini bırakmayacağım. Aldığımız hizmetin karşılığı bu mu? Ürünü de şimdi geri göndereceklermiş. Gönderin bakalım ben de nerelere şikayet edeceğim sizi.

25 Aralık 2023 12:29

SuperStep Online mağazasından aldığım ürün daha 1 senede mahvoldu. Ürünü incelemeye gönderdiğimde red cevabını aldım. Ayakkabının 2 yıl garantisi var ve hakkımdan yararlanamıyorum. Altı su alıyor, iplerinin girişi kopuk, cırcırt kısmı sökük... Sanki ben yaptım! İncelemeden hiçbir açıklama yapılmadan red cevabı aldım. Ürün bana tekrar gönderilecekmiş. Tüketici Hakları'na gideceğim o kadar para veriyoruz açıklama bile yok. Üstelik garantisi olan ürün. Ücret iadesi ya da değişim istiyorum. Tüketici Hakları'na gideceğim. Her yeri ayrı dökülen ürünün tek sorumlusu ben değilim!

Ek
25 Aralık 2023 12:49 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Fatma
Fatma
09 Ocak 2024 08:43

Tekrar red aldı. Açıklama yine yok. Allah'tan Tüketici Hakları var. Oraya gideceğim.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 16:02
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyra
03 Nisan 2024 16:34
SuperStep Ve Converse Marka Ayakkabı Problemi
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 12:34
SuperStep 2 Ay Kullanılan Yırtık New Balance In Arkasında Durmuyor
Burak sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 23:35
SuperStep'ten Yıpranan Ayakkabıya Garanti Şoku
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 11:28