Turkcell Superonline'ın Fiber İnternet Hayal Kırıklığı

06 Kasım 21:46

Turkcell Superonline sözde fiber internet altyapısı var diye Türk Telekom'dan geçtik. 1 haftadır internet yok, ilgilenen yok. Kullanamadığım internetin parasını istiyorlar. Bir de kesinlikle teknik hizmet bitik, asla çözüm odaklı değiller. Tüketici Hakem Heyeti'ne, mahkemelere kadar taşıyacağım bu olayı.

07 Kasım 20:38

Turkcell Superonline Fiber internet kullanan arkadaşlara kesinlikle tavsiyem taahhüt saçmalığı biter bitmez direk başka bir alt yapıya geçmeleri en ufak bir arıza da teknik servis bitik aramaktan yoruldum ne gelen var ne giden var dışarıdan birilerini çağıralım diyoruz sadece yetkili servis yapabiliyormuş onlarda alaka sıfır başvurmadığım yer kalmadı aldıkları aksiyon yok arıyorum durum nedir ne değildir bilgileri haberleri yokmuş gibi davranıyorlar 2. Haftaya gireceğiz kesinlikle önermiyorum Turkcell e ait ne varsa hatlara kadar değiştirmeyi düşünüyoruz ailecek

06 Kasım 21:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Ömer
06 Kasım 21:51

Kusura bakmayın 1 haftadır aynı cevabı alıyorum sonuç odaklı ilerleyebilir miyiz artık

07 Kasım 08:34

Merhaba Ömer Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Ahmet

Superonline kesinlikle pişmanlık