Ali sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 22:24

Turkcell Superonline’dan 1000 MB hızında internet paketi satın aldım, ancak aldığım hizmet vaat edilenle tamamen çelişiyor. Evin içinde özellikle odama geçtiğimde hız 15-70 MB arasında, yani satın aldığım hızın çok altında kalıyor. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım, her defasında internet hızını ölçerek hızın yüksek olduğunu iddia ediyorlar. Bu ölçümler modem yanındayken yapılan testlerle sınırlı kalıyor; oysa gerçek kullanımda, internet hızı kesinlikle belirtilen seviyelere çıkmıyor.
Satın aldığım günden itibaren tam dört kez modem değişimi yapıldı, ancak hiçbir çözüm sağlanamadı. Servise gelen teknik ekip dahi internetin kalitesiz olduğunu kabul etti, ancak yine de sorunum devam ediyor. Bu kadar modem değişimine, teknik desteğe rağmen evimde interneti verimli kullanamıyorum.
Sorunumun en kısa sürede kalıcı bir şekilde çözülmesini istiyorum. Eğer sorun çözülmezse, vaat edileni yerine getirmeyen bir hizmet için daha fazla ödeme yapmak istemiyorum.

29 Ekim 2024 22:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

30 Ekim 2024 12:54
Ali
30 Ekim 2024 13:04

Merhaba, Geri dönüşünüz ve önerileriniz için teşekkür ederim. Ancak bu internet hizmetini yalnızca kablolu bağlantı ile kullanmak amacıyla almadım; kablosuz bağlantı ile de sağlıklı bir deneyim yaşamam gerektiğini düşünüyorum. Kablolu bağlantı denemelerini ve önerdiğiniz testleri yapmış olmama rağmen, beklediğim performansı hâlâ alamıyorum. Sorunun yalnızca modem ayarlarından kaynaklandığını düşünmüyorum. Bu yüzden, durumu daha detaylı incelemenizi ve sorunun çözümü için daha kalıcı bir destek sağlamanızı rica ederim. Aksi takdirde, sürekli olarak bu sorunu yaşamaya devam edeceğim. Aksi takdirde Tüketici Hakları'na başvurmak zorunda kalacağım. İyi çalışmalar.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 21:25

29 Kasım 2023 21:05