Turkcell Superonline Taahhüt Yenileme Haksızlığı

Mert
13 Eylül 08:51

5 yıldır bireysel olarak Turkcell Superonline kullanıyorum. 100Mbit TV+ içerikli kampanyaya aylık 370 TL ödüyorum. Ekim ayının sonunda taahhüdüm sona erecek ve müşteri temsilcisi tarafından arandığımda ilk 6 ay 500 TL ikinci 6 ay 640 TL gibi bir şartla taahhüdümü yenileyebileceklerini söylediler. Benim için çok olduğunu değerlendireceğimi ancak güncel ekonomik şartlar altında %72 maaş zammı almadığım için muhtemelen iptal edeceğimi söylediğimde her yerde böyle nereye gideceksiniz gibi bir şey söylendi. Yeni abonelik için aynı içeriğe aylık 500 TL gibi bir rakamla 12 ay taahhüt sunulurken, düzenli ödeme yapan bağlılığı yüksek kullanıcılara yapılan bu zulmü anlamış değilim. Çözüm odağı 0. Ne yazık ki artık memnun değilim.

profile profile profile
13 Eylül 08:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

13 Eylül 13:19

Aynı fahiş zammı bugün bende yaşadım. 230 TL olan aylık faturam için ortalama yanlış hatırlamıyorsam 590 TL olacağı söylendi. %260Zam hangi kanunda yeri var. Böyle faiz zam yapilabiliniyormu. Varsın ev internetim olmasın. Buradan söylüyorum 23 gün kalmış tarifemin bitmesine bittiği gün hattımın kapatılmasını istiyorum. %260 zam nereden görülmüş

Superonline'ın Azarlayan Çalışanı.

Murat