Turkcell Superonline Kurulum İçin Montaj Elemanlarının Yalanları

2-3 gün sürekli aradıktan sonra kuruluma gelindi. Ancak sizin gibi kurumsal bir firmaya naçizane tavsiyem, 0532 111 11 11 numaralı telefonunuzu ya aktif hale getirmeniz (Sürekli kapalı) ve 0 212 994 03 03 telefonunuzu ise açık bırakıp (Kesinlikle işlevsel meşguliyetten değil ) meşgul olmasına engel olmanız gerekiyor. Sabahın 3 ünde bile hep meşgul... Şimdilik sıkıntım giderildi. Teşekkürler

Teşekkür lük bir şey yok. Yapmaları gereken işi geç yaptılar
Superonline, 13 Mart' ta abonelik işlemini yaptım. 3 gün üst üste randevu verilerek bekliyorum. Gelmiyorlar. Aradığımda ise süze ulaşılamadık diyorlar. Bir kişi 3 gün aranıp ulaşılamaz olamaz. Yalan söylüyorlar. Montaj firması ise 02129940303 ise hep meşgul. Sabah 06 da bile arasanız hep meşgul. Turkcell ® gibi kurumsal bir firmanın çalışanlarının telefonunu açık bırakarak iş yükünden kurtulmak istemeleri çok basit bir oyun. Ayrıca 0532********11 diye bir telefonu daha var. Bu da hep kapalı. Biraz önce müşteri hizmetlerine yine kayıt açtım. Lütfen bir an önce montajımın yapılmasını ve montaj ekibinin ise yalan beyan ile işten kaçmak için basit oyunlara girmemesi için eğitilmesi gerekir. Bu naçize bir tavsiye.