Turkcell Superonline Haksiz Kazanç Sağlaması

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulaması içinden ''Yardım - Yeni talep İlet'' bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu ''Taleplerim'' bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Merhaba Fatih Bey, Öncelikle bilgilerinizin izniniz ya da talebiniz olmaksızın üçüncü kişilerle paylaşılmadığını belirtmek isteriz. Belirttiğiniz numaralar üzerinden yapılan söz konusu aramaların şirketimiz tarafından yapılmadığını, aramaların şirketimizle ilgisi olmadığını bilmenizi isteriz. Bununla birlikte, şikayetinizle ilgili gerekli incelemeler yapılmakta olup, inceleme sonucunda bir neticeye varılırsa, gereğinin de derhal yapılacağı konusunda sizi temin ederiz. Lütfen Şirketimizle herhangi bir ilişkisi bulunmayan bu ve benzeri içerikteki aramaları dikkate almayınız. Her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 0532 532 0000 numaralı müşteri hizmetlerimizden veya Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell Superonline
Superonline den 2022 yılında 5122**15 no ile almış olduğum 24 aylık sözleşme nin 12 ayı dolmak üzere ve 02168260243 numaralı bayisinden aranarak taahhüdüm 3. Ayda bitiyor ve yeni sözleşme ile aylık ödemeniz 200TL den 270 TL çıkacak kampanya dahilinde yoksa sonrasında zam gelecek ve 350 TL olacak dedi. Bu şekilde yenileme yapalım mı dediler ve bende evrakları inceleyeceğimi bildirdim kapattım. Sonrasında tekrar arardım faturamı ve sözleşme yi incelemediğimden açmadım. Bugün kontrol ettiğimde taahhüdün 20.03.2024 tarihinde bittiğini gördüm ve Turkcell ® burada tamamı ile suistimal etmekte haksız kazanç elde etmektedir.