Turkcell Superonline Faturamı Haksiz Yere Yükseltti

05 Haziran

Turkcell Superonline'dan ev internetini ayda 170 TL'ye 1 yıllık sözleşme ile Aralık 2022'de bağlattım. Mayıs 2023'te altyapı yenilemesi nedeniyle aylık ödemem 250 TL'ye çıktığını kampanya ile 200 TL'ye düşürdüklerini söyleyerek zorla onay verdirdiler.

05 Haziran 09:42

Ben internet kurulumunu aralık 2022de yaptırırken taahhüdünüz boyunca 169 TL ödeyeceksiniz dendi aradan 5ay geçti alt yapi yenilendi faturanız 250 TL'ye yükseldi biz kampanya yaptık eve Digiturk bağlatırsanız 200 TL ödeyeceksiniz dendi evde TV yok Digiturk izleyecek kimse yok o zaman 250 TL ödersiniz dendi böyle bir saçmalık olabilir mi kredi kartlarıyla evi çevirmeye çalışan biriyim gelirim kısıtlı ne yapacağımı hakkımı nerede arayacağımı şaşırdım

Superonline Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 54 dk
Superonline Logo
05 Haziran 09:51

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Superonline Logo
06 Haziran 20:39

Superonline Fahiş Fiyat Artışı

8 saat önce

Superonline yenileme 4 kat fiyat artışı talep ediliyor. Yılların müşterisiyim şu anda 149 lira ödediğim 100 MB internet için 530 lira talep edilmektedir. Sadece 3 ay 475 lira sonrasında 530 lira. Maaşımız 4 kat 5 kat arttı mı. Bu fahiş fiyat artışıdır.

Superonline Modem İnternet Yok

11 saat önce

Turkcell Superonline internetimiz 5 gündür yok çalışmıyor arızayı bulamıyorlar. Sürekli oyalıyorlar. Yapamayacaksınız yapamayacağız deyin bari sürekli insan oyalama peşindeler. Her gün 3 5 kere arıyorum yine düzgün bir çözüm sunan yok sürekli kontrol edilecek bilmem ne kardeşim internet ayın 5 günü ...

Superonline Evimde İnternet Yok

22 saat önce

Faturam ödenmiş olmasına rağmen internet yok diyor kullanamıyorum. Modem yeni takıldı bozulma ihtimali olabilir mi bilmiyorum ama kapattım. Açtım internet yok diyor ne yapmam lazım Türk Telekom Superonline daha iyi dedik ona geçiş yaptık. Telefona da bağlantı yok TV de

Superonline Haksız Kesilen Fatura

1 gün önce

2 yıl taahhütle aldığım internetim 2023 yılında sona ermişti, daha sonra ermişti ve beni Superonline'dan taahhüt yenileme için paket tekliflerinde bulunuldu. Fakat yeni işimden dolayı adres değiştireceğim için ihtiyacım olmayacağını ve taahhüdüm bittikten sonra devam etmeyeceğimi söylememe rağmen ab...

Superonline'nin Günlerce Çözülmeyen Sorunları

2 gün önce

Günlerdir evde ne internet ne TV kullanabiliyoruz. Fiber altyapı yapacağız kabloları değiştirip yeni cihaz taktılar sürekli kesiliyor. Defalarca arayıp kayıt bırakmaya rağmen 4-5 günde geliniyor ki ekipler sitenin içinde olmasına rağmen gelip bakmıyorlar. Gelip yapıyorlar akşamına tekrar bozuluyor. ...

0 Yorum

Superonline Şikayetvar üye markasıdır