Turkcell Superbox Ödenen Faturamı Ödenmedi Gösterdi İcralık Dosya Açtı

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulaması içinden ''Yardım - Yeni talep İlet'' bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu ''Taleplerim'' bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Merhaba Mustafa Bey, Bizimle iletişime geçerek şikayetinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tüm kanallarımızdan müşterilerimize kaliteli hizmet vermek bizim önceliğimizdir. Ailemizin her üyesinin size en iyi hizmeti verebilmek için iyi niyetle çalıştıklarını belirtmek ister, bahsettiğiniz konuya dair şikayetinizin incelendiğini ve ilgili kişilere gerekli bilgilendirmelerin yapıldığını da iletmek isteriz. Yapılan incelemelerde kampanyanıza ait detayları kontrol ettiğimizde, sistemlerimizde evrakınızın olduğunu görüntülüyoruz. Evrakınızın sistemlerimizde yer almasından kaynaklı kampanya kapsamında sunulan ücret ve şartların geçerli olduğunu, bu konuda herhangi bir değişiklik yapamayacağımızı belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline
Turkcell Superbox kullanıcısıydım faturasını ödeyip hizmeti iptal ettirdiğimde bana 4000 TL küsürlük bir borç çıktı cayma bedeli adı altında ve dosyam icralık olmuş 1 seneyi geçen taahhütlerde cayma bedeli ödemek zorunda değiliz tüketici olarak faturaları ödememe rağmen son 4 faturamın ödenmediğini söylediler. İlgili kısma en net şekilde şikayetimi bildireceğimden şüphesi olmasın sağlayıcı firmanın teşekkürler.