Turkcell Fiber'in Hız Problemi Ve Modem Kısıtlaması

05 Kasım 08:59

Merhaba,
Evimde Turkcell fiber kullanıcısıyım. Turkcell in modemi taahhüt ediği hızı veremediği için evime kendi modemlerimi alarak sadece gateway olarak Turkcell'in modemini kullanıyorum. Gateway olarak kullandığım modem'in parasını alsın helal olsun ama onun yerine de kendi modemimi almak istiyorum. İzin vermiyorlar. 200 Megabit paketini kullanıyorum. 100 ün üzerini 1 kere bile göremedim. Hem fiber veriyorlar hem hızı yavaş. Kaç kere söyledim düzelen bir şey yok. Yine bir şey düzelmeyecek biliyorum ama buradan yazmak istedim.

04 Aralık 11:09

Turkcell Superonline fiber kullanıcısıyım. Turkcell hız şikayetinden ötürü şikayetvar.com adresinde yaptığım şikayet sonrası, Turkcell Superonline bana faturalandırma yapılacağı bilgisi verilmeden evime servis yönlendirip 600 TL servis bedeli faturama yapmış. Turkcell in ne Wi-Fi ağını ne de evimde modem dağıtıcısını kullanıyorum. Kendi cihazlarımı kullanmama rağmen bu faturayı ödemek zorunda olduğumu bildirdiler. Bilgim dışında yapılan bu duruma itiraz ediyorum.

05 Kasım 09:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

05 Kasım 10:15

Merhaba İsmail Bey, Konuyu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bahsettiğiniz durumun ayrıntılı bir şekilde incelenmesi için bir kayıt oluşturduk. İnceleme sonuçlanana kadar konuyu yakından takip edeceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

05 Kasım 18:56

Hızlı çözümünüz için teşekkür ederim.

05 Kasım 18:56

Teşekkürler

04 Aralık 10:59

İyi Günler dilerim

Superonline Fiber'de Akşam Saatlerinde Canlı Yayın Kabusu

Serra
06 Aralık 22:28

Turkcell Superonline Haksız Yere Modem Cihaz Ücretini İstiyor.

08 Mayıs 17:47

Turkcell Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağım!

Güney
18 Mart 16:38