Superonline Nakil İşlemi Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunları

14 Ağustos 16:20

Superonline nakil aldırma işlemini tamamlamıyor. Cuma günü aradıklarında müsait olmadığımız için başka bir zamana ertelettik. Pazartesi günü de aramamıza rağmen tarafımıza hala bir dönüş sağlanmadı. Bugün çarşamba, 3 iş günü de doluyor, sorunumuz hala çözülmedi. Sürekli aynı bahaneler: saha ekiplerine ilettik, şu bu. Ne arayan var ne soran var ne de bilgilendiren. Üyeliğimizi iptal etmeyi düşünüyoruz. Altyapısı bulunmasına rağmen kısa bir nakil işlemini tamamlayamadılar.

14 Ağustos 16:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

14 Ağustos 17:10

Umarım en kısa sürede çözülür aksi takdirde bir daha asla ürünlerinizi kullanmayacağım kullandırmayacağım

15 Ağustos 12:34

Merhaba Erkan Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

15 Ağustos 15:18

Sayın yetkili 12.08.2024 tarihinde bizi aradığını fakat ulaşamadığını iddia eden saha ekipleriniz yalan söylüyor iki ayrı telefon numarası vermemize rağmen kimse bizi aramadı elimizde kayıtları kanıtlar ile mevcut

Superonline Ev İnterneti Sorumsuzlukları İşini Yapmıyorlar

Feray