25 Nisan 2017
Yorum Yap
#8304997

Superonline Kampanya Aktivasyon Kodu Hatası!

Turkcell Superonline + D-Smart kampanyasından yararlanarak, Turkcell Superonline geçiş yaptım. Superonline tarafından D-Smart'tan yararlanabilmem adına bana bir aktivasyon kodu gönderildi ve bu kod ile D-Smart müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini söyledi. D-Smart'ı aradığımda bu kodun başka müşteri tarafından kullanıldığını ve bana kesinlikle yardımcı olunmayacağı belirtildi. Superonline'nin bana verdikleri ve benim kabul ettiğim taahhütname her iki işlemi de kapsıyordu ve ben şu an da D-Smart'tan yararlanamıyorum. Bu da şu demek oluyor ki Superonline bana vermiş olduğu taahhütnameyi yerine getiremiyor. İşlemim derhal kısa sürede çözümlenmesini istiyorum. Çözümleyemeyecekler ise bana yeni bir kampanya sunmalarını ya da mevcut aboneliğime cayma bedeli yansıtılmadan iptalini istiyorum. İki firmanın hatasından dolayı müşteri bu kadar mağdur edilmez. Bunlarla uğraşmak zorunda değiliz.

Serkan 264 Okunma

Cevaplar

  • Serkan'ın Teşekkür Mesajı13 Mayıs 2017

    İşlemim çok uzun sürmesine rağmen çözdüler teşekkürler. Sürekli arayarak bilgilendirme yaptılar.

  • Serkan03 Mayıs 2017

    Turkcell superonline+ D-Smart taahhütlü kampanya adı altında Superonline tarafından kandırılarak bu tarifeye geçiş yaptım. Bana verdikleri D-Smart aktivasyon kodu başka bir müşteriye daha verilmiştir ve ben bu kampanyadan yararlanamıyorum. Konu hakkında 72 saat içinde dönüş yapılacağı söylendi, dönüş yapılmadı. Ben aradığımda yeni aktivasyon kodu gönderileceği belirtildi gönderilmedi. 25 Nisan'dan beri işlemim çözülmedi. Gelen faturalara itiraz edeceğim, konuyu Tüketici Hakem Heyetine ve yasal yollara götüreceğim. Açık açık insanları kandırıyorlar. Kullanmadığım bir kampanyanın ücretini ödemem istemiyorum, ya işlemimi acil olarak çözerler ya da yasal yollarda hakkımı ararım. Verdikleri taahhüdü yerine getiremeyen küçüçük bir işlemi halledemeyen bir firmadır. Dünya kurtarmıyorsunuz altı üstü doğru altivasyon kodu vereceksiniz.

  • Serkan30 Nisan 2017

    Sorun hala giderilemedi, 72 saat içinde de aramadılar.

  • Serkan28 Nisan 2017

    Hala konu hakkında herhangi bir gelişme yoktur. Geçerli olan aktivasyon kodu gönderilmemiştir. Tüketici Hakem Heyetine başvurmak zorunda bırakılıyorum.

  • Serkan26 Nisan 2017

    Superonline işlemi çözmeye çalışıyor ancak neticeye ulaşamıyor. şu an telefonuma gelen mesaj adetini saydım 13 oldu. Yani hala aynı, başkası tarafından kullanılan aktivasyon kodu ısrarla bana gönderilmeye devam ediyor. İşlemin halledilmesi konusunda sürekli başka birimlere aktarılıyorum ve bir neticeye ulaşamıyorlar. Israrla aynı kodu göndermeye devam ediyorlar. İşlem çözülmedi, beklemeye devam etmekteyim. 24 aylık taahüdün ilk ayı bitmek üzere ancak ben hala D-Smart kullanamıyorum, doğal olarak vermiş olduğunuz taahhüt geçersiz oldu. Beklemekteyiz.

  • Superonline Temsilcisi26 Nisan 2017

    Müşterimizin Müşteri Hizmetlerine ilettiği talebine istinaden inceleme yapılmış olup, aktif bir kaydı mevuttur, hızlandırması sağlanmıştır. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 0532 532 0000 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

  • Serkan25 Nisan 2017

    Şaka gibisiniz 8. kez aynı kodu gönderdiniz, bu kod başka müşteri tarafından kullanılmaktadır. Son aramalarında farklı aktivasyon kodu göndereceğiz demenize rağmen aynı kodu gönderdiniz. İşlemimin derhal halledilmesi, ya da mevcut aboneliğimin hiçbir ödeme yapılmadan, cayma bedeli alınmadan iptalini istiyorum. Dediğim gibi Superonline bana vermiş olduğu taahhüdü yerine getirememiştir. Koca firma bu kadar basit bir durumu nasıl halledemiyor, akıl alır gibi değil!

  • Serkan25 Nisan 2017

    Superonline firması tarafından arandım, tarafıma yeni bir aktivasyon kodu vereceklerini belirttiler. Kod henüz elime ulaşmamıştır.

  • Superonline Temsilcisi25 Nisan 2017

    Müşterimizin Müşteri Hizmetlerine ilettiği talebine istinaden inceleme yapılmış olup, müşterimize 25.04.2017 tarihinde SMS ile bilgi verilmiştir. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 0532 532 0000 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

  • Superonline Temsilcisi25 Nisan 2017

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

Ziyaretçi Yorumları