Superonline Fiber İnternet Ping Sorunu

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulaması içinden ''Yardım - Yeni talep İlet'' bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu ''Taleplerim'' bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Merhaba Ali Bahadır Bey, İnternet sitelerinde ping değerinin yüksek olması bağlandığınız sunucuyla ilgilidir. Sunucu size ne kadar uzaksa, bu süre de o kadar artar. İnternet sitelerinde 300ms’ye kadar çıkan değeler kabul edilebilir seviyededir. Örneğin Türkiye'deki sunuculara 40ms ile bağlanırken, Almanya'daki bir sunucuya bağlanmak istediğinizde mesafe arttığı için bu süre 100ms gibi seviyelere çıkabilir. Amerika veya Uzak Doğu sunucularında 300-500ms gibi değerler görülebilir. Bilgilerinizi inceleyebilmemiz için bilgisayarınıza kablolu bağlantı yapmanız gerekiyor. Bilgisayardan Başlat > Çalıştır > CMD > ping www.turkcell.com.tr adresine ping atılması ve Tracert ile Nslookup değerlerinin de kontrol edilerek ekran görüntülerini Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım - Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell Superonline
İnternet sağlayıcımı yüksek hızda internet ihtiyacım olduğu için değiştirdim, Superonline en yüksek hızda internet bağlattım. Çünkü işim gereği zoom ® görüşmeleri yapmam gerekiyor. Hız olarak yüksek görünüyor ama inanılmaz ping sorunu var 240 250 MS değerleri buluyor sürekli zoom görüşmesinden düşüyorum.
Bu işimi ciddi şekilde etkiliyor. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda 300 altı rakamlar kabul edilebilir seviye dedi. Bu nasıl kabul edilebilir seviye? Daha telegram ® veya zoom görüşmesi yapamıyorum bu internetle. Çok yazık. Daha iki gün oldu bağlatalı. Umarım ya sorunu çözersiniz ya da taahhütsüz şekilde paketimi iptal edersiniz