Superonline Fiber İnternet Cayma Bedeli Yanlış Bilgilendirme.

10 Haziran

Ümraniye'de bulunan Kompletel & Line ® Telekom firmasından, 5 Haziran 2023'te binamıza sağladıkları Superonline fiber internet altyapısı sağlandı. Mevcut sözleşme bedelimin karşılanacağına dayanarak hizmet satıldı. Superonline müşteri hizmetlerini aradığımda öyle olmadığını öğrendim. Telafi edeceklerini söylediler ama bir hafta oldu hala hatalarını telafi eden olmadı. Bir vatandaş olarak mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakları Mahkemesi'nde hakkımı arayacağım.

Superonline Fiber İnternet Cayma Bedeli Yanlış Bilgilendirme.
Superonline Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 53 dk
Superonline Logo
10 Haziran 03:58

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Emel
10 Haziran 04:00

Lütfen rica ediyorum Turkcell firmasına öngörülemez bir durumdur, hızlıca aksiyon alınmasını istirham ederim. Saygılar.

Superonline Logo
14 Haziran 16:21

Merhaba Emel Hanım, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 08.06.2023 tarihinde müşteri hizmetlerimiz size bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. • http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Emel
3 hafta önce

Otomatik cevapla olmuyor bu iş komple tel bayi hakkında bile en ufak işlem yapmadınız, benden abone kaydı başına prim almasını biliyorlar sizlerde bu konu hakkında hiçbir eylemde bulunmadınız, Almadığım bir hizmet için yanlış bilgilendirmeyle evime gelip kurulumu tamamladınız kendi çabamla öğrendim, 1400TL haksız kazanç elde ettiniz hakkım hiçbir şekilde helal etmiyorum bu dünyanın altındaki bunun hesabını elbet vereceksiniz. Bayi bile yanlış eğitim verip sahaya saldığı elemanının sorumluluğunu üstlenmedi ama benden müşteri kaydı oluşturduğu için pirimini aldı, hiçbir şekilde Turkcell ve alt hizmetleri kullanmayacağım ve çevremde yaşattığınız mağduriyeti sürekli dile getireceğim. Otomatik mesaj atıp konuyu kapatıyorsunuz.

Turkcell İnterneti Bir Türlü Bağlayamadılar

30 Temmuz

Ayın 18'den beri internet kurulsun diye bekliyorum. 1 defa geldiler, hat tıkalı dediler ve hala günlerdir kuracağız diyerek bayiye, bayide sahada çalışanlara atıyor. Müşteri temsilcisi de notları düştük, aciliyet bildirdik diyor ama alakası yok, ne arayan ne de ilgilenen var. Kesinlikle rez alet let...

Superonline Turkcell Fiber Kurarken Türk Telekom Kablosunu Kesmişler

20 Temmuz

İstanbul Ümraniye'deki binamıza 14.07.2023 tarihinde Turkcell fiber internet kurulumu yaparken, bina içinden evime bağlı olan Türk Telekom kablomu kesmişler. 1 haftadır internetsizim, müşteri ilişkileri asla yardımcı olmuyor.  Başlarında Y**E*** diye bir bey vardı. Türk Telekom bir şey yapamıyor, e...

Turkcell Fiber İnternet

16 Temmuz

27.06.2023 de Fibere geçiş nedeniyle modemim değiştirildi, bugün 19. Gün halen internetsizim. Yakışmıyor Turkcell. Müşteri Hizmetlerini kaç defa aradım sayısını unuttum, 3/4 kez servis geldi ama boş. Sorunu çözemiyorlar. Dağ başında da değilim hee Ümraniye merkezdeyim. Komiksin Turkcell

Turkcell Fiber İnternet

Superonline İnterneti 14 Gündür Kurulmuyor

06 Şubat

Superonline internet nakil işlemi yaptım. 25.01.2022 tarihinde bugüne kadar ne arayan oldu ne de kurulum yapmak için gelen oldu İstanbul'un göbeğinde 14 gündür bir internet kurulumu yapmadınız tüm aramalarıma rağmen hiçbir olumlu yanıt alamadım. Kimse aramamasına rağmen sizi aradık diye yalan söylen...

0 Yorum

Superonline Şikayetvar üye markasıdır