Öykü
14 Ağustos 20:13

Superonline fiber internet kullanıcısıyım 7 Ağustos tarihinden beri internetimiz yok. Aradım arıza kaydı oluşturuldu,10 ağustosta geldiler binanın girişindeki kutuya sinyal gitmediğini söylediler tekrar arıza kaydı oluşturdular. Bugün uygulamadan baktım 7 eylüle randevu vermişler. Faturayı ödemeyince çok hızlı bir şekilde kesmeyi biliyorlar ama, şimdi bizi 1 ay internetsiz bekletmeyi düşünüyorlar şaka gibi, bu ayın faturasını çıkarmazlar umarım ya da daha hızlı çözülmesini bekliyorum sorunun.

14 Ağustos 20:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

15 Ağustos 13:01

Merhaba Öykü İlkin Hanım, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Öykü
16 Ağustos 13:23

İnternetimiz geldi şu anlık bir sorun görünmüyor. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Superonline Haksız Faiz Uygulaması Ve İade Talebi

04 Haziran 11:32

Superonline Uygulamasına Giriş Yapamıyorum

Gürkan
27 Mayıs 22:55
"Merhaba öncelikle müşteri temsilcisi elif hanıma teşekkürler ediyorum ilgi ve alakası için. Önceki görüşmede yanlış anlaşılma sebebiyle olan şikayetimi geri alıyorum çözüm bulundu teşekkürler ederim"

Superonline Kalitesiz Hizmet Veriyor!

Perihan
30 Mart 18:59

Turkcell Superonline Fiber İnternet VPN Bağlantısı Engelliyor.

Gökay
10 Ocak 13:37