Ozan
14 Ağustos 10:55

31.07.2024 tarihinde kullanıma başladığım Superonline ev interneti, ilk günden beri sorun yaşıyorum. Aldığım günden beri internette sürekli sorun var. Bu firmaya geçtiğim için çok pişmanım. İnternetimi asla kullanamıyorum. 50 Mbps hız ile anlaşmama rağmen 3-5 Mbps hızını asla geçemiyor. 5 GHz modem verdiler, 2 defa modem değişikliği oldu. Bir türlü 5 GHz veremediler. 3 kere Türk Telekom ekibi geldi, 3 defa kendi ekipleri geldi. Ben bir gün bile internet kullanamadım. Gelecek faturayı da asla kabul etmiyorum ve iptal edeceğim. Ne müşteri desteği var ne de çözümleri. 1 ay sürecek altyapı çalışması bildirdiler. Bunu Türk Telekom'da sorguladığımda böyle bir çalışma görülmüyor. Tüm ekran görüntüleri ektedir.

14 Ağustos 10:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

14 Ağustos 14:45
Ozan
14 Ağustos 17:05

Ya siz dalga mı geçiyorsunuz benimle. Aynı adreste iki senedir bulunmaktayım modemin yeri eşyalar mesafe vs hiçbir şey değişmedi şimdi ne oldu da sorun oldu? Modem iki defa değişti hala 5 ghz göremiyorum bir de tüm bu sorunlara rağmen bir de ücretli servis mi çağıracağım? Zaten 2 defa ekipleriniz geldi ve hiçbir şey çözemedi ne diyorsunuz? Acilen Türk Telekom ile iletişime geçip sorunum altyapı kaynaklıysa düzelttirin aksi halde sözleşmemi fesih edeceğim

Superonline Modem Değişikliğine İzin Vermiyor? Dayatma Modeme Hayır!

Cihangir
28 Ağustos 23:51