Superonline Depremde Evimden Çıktığım Ve Faturamı Ödemediğim İçin 15 Misli Ödememi

Ahmet
21 Eylül

Merhaba 11303324 numaralı Superonline aboneliğime ait depremden dolayı mecburen Gaziantep'teki evimden ayrılmam gerekti ve birkaç ay sonra aradılar cihazı iade etmemi istediler iadeyi ettikten sonra ödenmemiş 2 adet faturam var toplamda 600 lirayı aşmıyor ve daha sonra avukat aradı borcunuz 5800 Tl ödememezseniz hacze geleceğiz dediler. Yaw evimden ailemden oldum. Ben deprem yüzünden ve şimdi ben nasıl 5800 avukat masrafları dahil ödememi istiyorlar. Avukat masraflarını silin bare gerçek borcumu ödeyim

Superonline Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa
Superonline Logo
21 Eylül 10:46

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Superonline Logo
21 Eylül 12:35

Superonline'nin Deprem Kaygıları

Melikşah
14 Nisan

Superonline kapattığım 67517423 numaralı aboneliğimden 2 adet fatura çıkarmış ve hiç haber vermeden icraya vermiş utanmadan deprem bölgesindeki insanların acılarını yok sayıp 1000 TL nin peşinde koşturmak nasıl bir zihniyettir bu durumun izahati yoktur

Superonline Satış Sonrası Sahip Çıksın

Cemil
28 dakika önce

11730939 numaralı abonelik verdiler. Fakat verirken pazarlayan eleman dedi ki, diğer operatörün kapanışını biz veriyoruz, sizin bir şey yapmanıza gerek yok dedi. Ama maalesef aylardır kapanış yok . Şu an internet için 2 ayrı fatura ödüyorum. Bu hak midir. Satarken ballan diriyorlar. Ama çözüm, telef...

Superonline Haksız Yere Mağduriyet Hat İptal

Sefer
1 saat önce

159134985 numaralı şikayet kaydımda görüşme esnasında bana iptal işlemi için geri dönüş yapan müşteri temsilcisi, güvenlik için soru sordu. Cevabı doğru veremediğim için hattım iptal edildi. Bu durumda mağdur oldum. Ben, hakkım olan aboneliğimin geri verilmesini istiyorum, Superonline.

Superonline Arıza İlgisizliği ve Çözümsüzlüğü

Volkan
2 saat önce

**203902 numaralı Superonline kullanıcısının. 29 Kasım 03.30 sularında elektrik kesildi ve sonrasında internet arızası oluştu. Aradığımda 20.17'de arıza giderileceği bölgesel arıza olduğu bilgisi verildi. Ama sorun giderilmesi. 30 Kasım sabahı aradığımda 20.30da arıza giderileceği söylendi, 19.30 su...

Superonline Borcumuz Olmadığı Halde Aracımıza Haciz Koymuşlar

Ahmet
18 saat önce

Borcumuz olmadığı halde aracımıza haczin uygulandığını öğrendik. İletişim numaralarına kesinlikle ulaşılamıyor; telesekreter durmadan aynı şeyleri tekrar edip duruyor. Abone numaram 23480038. 01/06/2015 tarihinde başlayan aboneliğim, 03/03/2017 tarihinde sona ermiştir.

0 Yorum

Superonline Şikayetvar üye markasıdır