Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Superonline ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus 22 Ocak 22:39
Superonline Akşam Saatinden Sonra Gerçekleşen Ping Problemi

Superonline VDSL internet kullanmaktayım. Modemim Superonline ile gelen modemdir. Sorunum haftalardır geçmeyen ping sorunum. Detaylı olarak anlattırsam gün içerisinde normal olan internetim saat akşam 8 den sonra ping değerlerimin uçması yani pingimin 110+ pinge sabitlenmesi.

Defalarca müşteri hizmetleri ile konuştum yine defalarca superonline.net 'ten talepler ilettim. Her defasında CMD üzerinden komut yazmam isteniyor. Aynı mesajlar gönderiliyor hep kopyala yapıştır bu yazının altına ekran görüntülerinide paylaşacağım saate dikkat edilerek incelenmesini istiyorum artık sorunun çözülsün. Bu arada ek olarak arıza kayıtlarıydı oluşturuldu. Yine çözülen bir şey yok.

Superonline Logo
Superonline23 Ocak 07:56
Yunus23 Ocak 12:47

Taleplerimi ilettim zaten

Superonline Logo
Superonline25 Ocak 13:34
Yunus25 Ocak 13:41

Hep aynı mesajlar. Hiçbir çözüm yok her zaman ki gibi

2 hafta önce

Ping Problemi Superonline

Turkcell Superonline Ping problemi 1-1,5 aydır internetim yavaşlıyor ya kopuyor birkaç kez aradım ya çözüldü diye mesaj geliyor ya da bir elektrikçi tarafında tesisatınız değiştirilsin diyor hepsini yaptım internet hızım 14 13.50'lerde Pink hep yüksek çıkıyor artık bıktım çözülmesini istiyorum.

Ping Problemi Superonline
3 hafta önce

Superonline Hız Sıkıntısı Bağlatı Problemi

Superonline alt yapısında 50 Mbps fiber internet kullanıyorum Müşteri temsilcileri ile görüşme yaptım 24 saat içinde dönüş yapılıp problemi gideceklerini söylediler ama hala sıkıntı devam ediyor arama yapılmadı mesaj gönderilmedi uzaktan sorunu çözmeye çalıştılar sorun modemde olduğu Wi-Fi de sıkınt...

Superonline Hız Sıkıntısı Bağlatı Problemi
13 Şubat

Superonline Müşteri Hizmetleri Telefonları Açmıyor Çözüm Sunmuyor

Superonline müşteri hizmetleri telefonları da açmıyor dün yaptığımız başvuruyu iptal ettirmek istiyoruz hem internet bağlamadılar hem telefonları açmıyorlar bir çözüm sunmuyorlar inceleme sürecinde diye mesaj yolluyorsunuz problemli bir şirket ve bu daha fazla inceleme istemiyoruz.

Ali
12 Şubat

Superonline İnternet Kopma Problemi

3tür yazıyorum internet kopması ile ilgili gelen mesaj aynı bina dışında sorun yok bina içinden modeme olan kablolamada sorun elektr ile görüşün görüştük baktı o kadar para verdim. Aynı sorun devam. Bu kadar acizlikmi olur. Gelin problemi çözün ücretini vereyim dedim aynı mesaj geldi yazık

05 Şubat

Superonline Bağlantı Hız Problemi

Bağlantı hız problemi yaşıyorum 10 gün oldu çözüldü diye mesaj atıyorlar hiçbir çözüm yok modem ışıkları var internet yok tamamen saçma bir hal aldı hiçbir konuyla ilgilenmiyorlar elektrikçiye ve kablolara verdiğim ayrı paraları saymıyorum bile.