Superonline 2 Yıldır Ping Sorunumu Çözemiyor

Oyun içerisindeki ping değerlerini paylaştım. Bende farkındayım oyun serverlarının uzaklığıyla alakalı olduğunun. Ben Turkcell Superonline fiber internetimle 30-40 aralığında ping aldığım serverlarda, akşam saatlerinde sabit olmamakla beraber 70 ile 300 ping arasında dalgalanma sorunu yaşıyorum. Madem öyle teknik ekip gönderdiğinizde neden teknisyenleriniz lan kablosu değiştirip gidiyor? Ve sorun çözülmediği halde neden teknik servisin verdiği hizmetin sonunda benim faturama teknik hizmet bedeli yansıtıyorsunuz? Bir çelişki yok mu burada? Kablolarımda herhangi problem yok tek tek ölçtüm ve cat6 kablolarla değiştirip kontrol ettim. Binamızdaki internet dağıtıcınızı akşam saatlerinde kontrol ettirmenizi talep ediyorum. Çünkü bu sorun akşam saatlerinde başlıyor ve gece 00:00dan sonra sorun yaşamıyorum. Anladığım kadarıyla binadaki yoğun kullanımlarda biz bu sorunu yaşıyoruz. Sizden isteğimiz binamızdaki kutunun akşam saatlerinde kontrol edilmesidir.
Aşağı yukarı aile bireylerimizle beraber 14 yıldır Superonline müşterisiyiz. Bu zamana kadar başka hiçbir operatör kullanmak istemedik gayet memnunduk. Yalnız 2 yıldır fiber internetimizde ping gecikme sorunu yaşıyorum. Huawei ®, ZyXEL ®, olarak devamlı modem değişikliği yapıldı. Değiştirilen modemlerde hep ikinci el bu arada. En son dayanamadık artık wifi6 modeme geçiş yaptık ama normalde Avrupa sunucularında 30-40 aralığında ping alırken, minimum 60 ping almaya başladım. Kendim elektronikçiyim bütün kabloların ölçümünü yaparak tek tek cat6 kabloyla değiştirdim ama sorun hala devam ediyordu. Müşteri hizmetlerini aradım konuştuğum kişilerin teknik bilgisi yeterli değildi, speedtestte normalde bana en yakın yerli sunucu Esenyurt'ta ve 5 ping alıyordum müşteri hizmetleriyle ilk görüşmemde ve modem ayarlarımı değiştirmeleriyle yerel sunucuda 30-40 aralığında ping alıyorum, oynadığım oyunun Avrupa sunucularında 80 - 100 -200 -300 olarak devamlı dalgalanıyor. Tekrar müşteri hizmetleriyle görüştüğümde dedim ki bu internetimi daha da kötü yaptınız ve bana söylenen 40 pinge kadar normal deniyor. Yerel sunucuda 40 pinge normal diyorsanız fiber internetinizi neden kullanalım? Neden ben alamadığım hizmete para veriyorum? Teknik ekip yollandı ve gelen arkadaş gitmiş yine modemle bilgisayarım arasındaki lan kablosunu değiştirmiş. İki yıldır Superonline büyük bir düşüşte, benim gibi bir dünya insan var artık bu interneti kullanmak istemiyor. Problemin çözülmesi için 2 yıldır mücadele ediyorum. Eski Superonline'dan eser kalmamış artık. Lütfen bu sorunumu çözün, çözemiyorsanız belirtin ve taahhüdümü bedelsiz iptal edin. Gelecek dönemde ben bu kötü internete para vermek istemiyorum.