26 Ağustos 2016

Superonline Yetersiz Müşteri Memnuniyeti.

Ben bu kadar müşteriyi umursamayan bir firma görmedim. Yaklaşık bir aydır Superonline kullanıyorum ve internet her gün gidip geliyordu. Aradığımda o gün 60 kere internetin gidip geldiğini söylediler. 2 gün sonra arayıp modem değişecek dediler. Modemi vermeye ben gidecekmişim Superonline şubesine. Bu kadar saçma şey mi olur sizin verdiğiniz modem bozuluyor ben ayağınıza getiriyorum. Götürdüm modemi bana orada açık kutulu kullanılmış bir modem veriliyordu, ikinci el istemiyorum dedim yenilenmiş modemler veriyoruz dendi. Modemi taktım modemin reset tuşuna bile basmamışlar. Arayıp şikayet etmek istediğimde aldığım cevapları duysanız gülersiniz. 26 Ağustos tarihinde Superonline müşteri hizmetleriyle konuşmamın dinlenmesini istiyorum.

Yakup Y. 92 Okunma

Cevaplar

  • Yakup Y.01 Eylül 2016

    Telefonla aradık ulaşamadık diyorlar bir de. 0532 532 00 00 dan arıyosunuz ben nasıl geri arıyım sizi? Daha önce benim evimde hiçbir internet sorunu yoktu ve bu sıkıntının evimdeki kablolardan olduğunu söylediler. Kablolarda sıkıntı varsa o da sizin probleminiz Çünkü Superonline geldi bağladı gerekli kabloları. Elektrikçi çağırın diyorlar. Ne diyeceğim ben elektrikçiye merhaba internetim kesiliyor Superonline kablolarda sikinti var dedi bi bakabilir misiniz mi diyecegim?

  • Yakup Y.01 Eylül 2016

    Telefonla aradik ulasamadik diyorlar bir de. 0532 532 00 00 dan ariyosunuz ben nasıl geri ariyim sizi?

  • Superonline Müşteri Temsilcisi30 Ağustos 2016

    Şikayetinizin çözümü için sizi 2 kez aradık ancak ulaşamadık. Aranmak istediğiniz özel bir saat var ise www.sikayetvar.com sitesi üzerinden belirtebilirsiniz.

  • Yakup Y.29 Ağustos 2016

    aradılar konustuk. Kesilme sorununu biliyorlar, hala hiçbir şey yapildigi yok. Ne gelen var ne giden. her gün internet en az 10-20 kere gidip geliyor

  • Superonline Müşteri Temsilcisi26 Ağustos 2016

    Şikayetinizin çözümü için sizi 0532 532 00 00 nolu hattan 26.08.2016 13:14'de aradık ancak ulaşamadık. Gün içerisinde bu numaradan tekrar arama gerçekleştireceğiz.

  • Superonline Müşteri Temsilcisi26 Ağustos 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize telefonla bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00 numaradan arayarak veya hizmet@superonline.net adresine e-posta göndererek müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

  • Yakup Y.26 Ağustos 2016

    Sahibinden* olacak site degistirdi yazmak istediğimi. Hizmetleriyle konusmamin dinlenmesini istiyorum. Sorularima robot gibi cevap veren biriyle karsilastim. Sordugum soruyla alakasi olmayan cevaplar aldım sürekli olarak lütfen bu konusmayi dinleyin ve calistirdiginiz insanlara en azından bi zeka testi falan yapın.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön