06 Ekim 2016

Superonline Üniversiteli Yalın VDSL Pakedine Geçme İşlemimi Yapmıyor...

Superonline 12 ay taahhütlü üniversiteli fiber kampanyasına başvuru yaptım. Bana ilk başta 8 Mbps yalın ADSL paketiyle başlayacağımı ve öğrenci belgemi e-mail atınca 24 saat içinde 24 Mbps üniversiteli yalın VDSL paketine geçebileceğimi söylediler. 26 Eylül tarihinde kurulum yapıldı ve bu tarihten beri öğrenci belgemi 3 kez e-mail attım. Bana her e-mailden sonra onlara e-mailimin ulaşmadığını ve tekrar atmamı söylediler. Beni 10 gündür e-mail ulaşmadı diyerek oyalıyorlar ve tekrar e-mail atmamı söylüyorlar. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum...

Ozan A. 92 Okunma

Cevaplar

  • Superonline Müşteri Temsilcisi28 Ekim 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler tamamlanmış, müşterimiz ile 21.10.2016 16.49’da görüşülerek konu hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00’yi arayarak veya hizmet@superonline.net adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

  • Ozan A.10 Ekim 2016

    Superonline işlemimi hala gerçekleştirmedi. Bu işlem için başvuralı 15 gün oldu ve hala bana istediğim servis sağlanmıyor. Sikayetvar.com üzerinden olan şikayetim için aranmamın üzerinden de 3 gün geçti Bu firmaya 12 ay taahhüt, 24mbps ve75 GB AKK için başvurdum ve bana 24 ay, 8mbps, 50 GB internet verildi. Ve utanmadan bana sağladıkları bu berbat hizmet için para da alacaklar.

  • Ozan A.08 Ekim 2016

    Dün Superonline'dan aradım ve öğrenci belgemi attığım mail adresi ve mail zamanı hakkında bilgi verdim. İnceleme yapıp bana geri döneceklerini söylediler. Aranmam üzerinden 28 saat geçti ve sorunum hala giderilmedi.

  • Superonline Müşteri Temsilcisi07 Ekim 2016

    Şikayetinizin çözümü için sizi 0532 532 00 00 nolu hattan 07.10.2016 10:11'de aradık ancak ulaşamadık. Gün içerisinde bu numaradan tekrar arama gerçekleştireceğiz.

  • Superonline Müşteri Temsilcisi06 Ekim 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize telefonla bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00 numaradan arayarak veya hizmet@superonline.net adresine e-posta göndererek müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön