31 Ekim 2015

Superonline Telefon Hattımın Taşınmaması!

18,10,2015 tarihinde aboneliğimi iptal ettirerek Superonline'a geçmek için sözleşme yaptım internet aradan 2 hafta geçmesine rağmen hattım şu anda kapalı. 5 sefer aradım sonunda hata yaptıklarını T****'ten hattımın alımı için başvuruldu hala bir şey değişmedi. Ben hattımı tekrar kullanmak istiyorum.

Murat 48 Okunma

Cevaplar

  • Murat 26 Ocak 2016

    Turkcell Superonline 5 TL daha kazanacağım diye müşterisini mağdur ediyor eğer telefon hattınız varsa kullanamazsiniz

  • Murat 24 Aralık 2015

    En sonunda Turkcell 5 TL daha ödeyerek yeni bir telefon hattı almak zorunda bırakıldı Turkcell tarafından yazıklar olsun böyle bir uygulama ya Turkcell e insan en azından hatasını kabul eder bu da bana yeterdi üç kuruş fazla alacağım diye bir firmanın çalışanlarının durumuna bakın ben ödeyeceğim her 5 TL'yi Turkcell e ve çalışanlarına helal etmiyorum. .

  • Murat 05 Kasım 2015

    0850 222 0 22 defalarca aradım ama hala bir sonuç yok

  • Murat 03 Kasım 2015

    Hala yapılan bir şey yok aradan 16 gün geçti Superonline yüzünden telefon hattımi kullanamıyorum bu şekilde devam ederse tüketici mahkemesine başvuruda bulunacağım

  • Murat 01 Kasım 2015

    13.10.2015 tarihinde Superonline hakkında bilgi almak için aradım 16:47 telefona çıkan müşteri temsilcisine TTNET alo kullandığımı sözleşmemin bittiğini Superonline telefon hattımı ve internetimi taşımak istediğimi söyledim görüşme sağladıktan sonra internetimi ve telefonumu taşımam sırasında sıkıntı yaşamıyacağımı telefon ve interneti aynı gün kullanacağımı 3 ay ücretsiz artı 100 dk ücretsiz her yöne görüşme sağlayacağımı söyledi

  • Murat 01 Kasım 2015

    Ben buna rağmen TTNET ile görüşmek için kapatdım beni tam 10 defa arayarak neden kaygılandığımı işlemler sırasında herhangi bir sorun yaşamayacağımı söyledi ben endişemin nedenini şimdi anladım 18,10.2015 tarihinden bu yana telefon hizmeti alamıyorum ttnet'i aradım bana sorunun bizden kaynaklanmadığını şuan hizmet aldığınız operatörün işlemleri sağlayacağını söyledi Türk Telekom lada görüşdüm aynı şeyleri söyledi yeniden Superonline çağrı merkezini aradım oradaki müşteri temsilcisi TTNET yerine Türk telekom'a başvuru yapıldığını bu hatadan dolayı işlemlerin yapılamadığını söyledi yaklaşık 30 dakika görüşme sağladıktan sonra işlemlerin düzeleceğini söyledi ama aynı durumda 4440532 No.lu hattan

  • Superonline Müşteri Temsilcisi31 Ekim 2015

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize telefonla bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0850 222 0 222 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön