20 Ekim 2016

Superonline Şikayetçiyim.

4 gündür oyalanıyorum. İnternette yapmam gereken işlerim var fakat 4 gündür Superonline yüzünden hiçbir şey yapamıyorum. 4 gün önce ADSL'den VDSL'e geçmek istediğimi dile getirdim. Paketleri konuştuk, onay istediler verdim. VDSL'e 7 gün içerisinde geçersiniz dediler. Tamam dedim, telefonu kapattım. 2 gün geçti ne arayan ne soran var. İnternette de isim olduğu için ve genelde hep interneti kullanmak zorunda olduğum için ben aramak istedim. Aradım, dedim durum nedir? Onlarda modeminiz teslim edilecek vesaire gibi bir şey dediler. Bende ben gidip alabilir miyim dedim, tabii dediler telefonu yine kapattım ve ana bayiye gittim. Orada yetkili hanımefendi ''sizin VDSL'e geçiş talebiniz yok. Böyle bir talep gözükmüyor'' dedi. Neyse tekrar başvuru yapmak için aradım bu seferde illa bir şeyler çıkacaktır eminim. Lütfen sorunumu giderin, net hızı aşırı yavaş ve bir an önce VDSL'e geçmem gerekiyor.

Seyhun 26 Okunma

Cevaplar

  • Seyhun 27 Ekim 2016

    Yoo bana kimse bilgi falan vermedi. Bi kere telefon ettiler saçma sapan bir şey söylediler. 3 kere bot aradı 3'ünde de sorununuz çözüldü onaylıyorsanız 1'e onaylamıyorsanız 2'e tıklayın dedi. Her seferinde 2'e tıkladım fakat değişen bir şey yok.

  • Superonline Temsilcisi27 Ekim 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler tamamlanmış, müşterimiz ile 26.10.2016 19:44’te görüşülerek konu hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00’yi arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

  • Seyhun 27 Ekim 2016

    Sorunlar bitmek bilmiyor Superonline'da. Şikayet etmekten ben bıktım. 24'ünde sorunlarla cebelleşe cebelleşe ADSL'den VDSL'e geçtim. Fakat geçiş yaptığım andan itibaren hızım ADSL hızındaydı ve ben ADSL'deyken AKK'e girmiştim. VDSL'e geçtikten sonra Superonline.net/hesabim resmi sitesi üzerinden kontrol ettiğimde halen 88 GB AKK kotamın olduğunu görüyorum fakat gel gelelim Superonline benim hızımı 3 Mbps olarak veriyor. Normalde almam gereken hız 35 megabit fakat sistem bana 3 Mbps hız veriyor. Yeni taahhüt var, yeni sözleşme var. ADSL'den VDSL'e geçilmiş fakat hala Superonline beni ADSL üzerinden kullanıma zorluyor. Hızım kaplumbağa gibi ve hiçbir şey yapılmıyor. Şuanda halen 88 GB AKK kotam var ve benim hızım 3 Mbps. Arıyorum şunu diyorlar; ''Arıza kaydı oluşturduk 24 saat içinde ilgileneceğiz. '' 24 saat geçiyor hala hız aynı. BTK'a 2.kez sikayet edildin Superonline.

  • Seyhun 23 Ekim 2016

    BTK ve Bimer'e şikayet edildin Superonline

  • Seyhun 20 Ekim 2016

    Ben sorunumu hiçbir şekilde çözemiyorum. Yaşadığım sorunu aşağıda detaylı anlattım. Http://www.cevaplaa.net/superonline-sikayeti-adslden-vdsle-gecis/

  • Superonline Temsilcisi20 Ekim 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize telefonla bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

  • Seyhun 20 Ekim 2016

    Az önce 444 0 532'den arandım. Şikayet kaydı oluşturmuştum şimdi geri dönüş yaptılar ve bana işlemleri hızlandıracağını söylediler. Ben VDSL'e geçene kadar bu şikayetimin burada durmasını istiyorum. Çünkü dalga geçildiğini ve ilgisiz davranıldığı kanaatindeyim. 4 gündür boş yere bekliyorum.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön