14 Ekim 2016

Superonline Müşteri Hizmetlerinden Şikayetçiyim!

29.11.2016 tarihinde internet sözleşmem bitiyor, 16.09. tarihinde müşteri hizmetleri beni aradı, sözleşmeye devam edip etmeyeceğimi sordu, ben de ilk onay verdim, sonra vazgeçtim, başka internet sağlayıcısına geçtim çünkü bana tüketici hakları 30 gün içinde iptal hakkımın olduğunu söyledi.

Bugün Superonline müşteri hizmetlerini aradım iptali teyit etmek için, iptalin mümkün olmadığı ve 16.09. tarihinde yaklaşık 1 sene sekiz aylık bir süre için yeniden onay verdiğimi söylediler, bana telefonda 1 sene sekiz aylık taahhütte bulunduğum söylenmedi, bana uyarı yapılmadı, bugün başka internet sağlayıcısına geçiş yaptığım takdirde 609 TL ceza ödemek zorunda olduğum söylendi! 29.11.2016 tarihinde itibaren de başka bir internet sağlayıcısına geçtiğim takdirde ceza ödeyecekmişim, çözüm bekliyorum! 29.11.2016 tarihinde sözleşmem bitince ceza ödemeden başka internet sağlayıcısına geçmek istiyorum!

Çiğdem 32 Okunma

Cevaplar

  • Çiğdem 03 Kasım 2016

    Hala şikayetim çözülmedi, bana 21.10.2016 tarihinde... Numaralı aboneliğinize ait... Kayıt nolu taahütnahme cezai şart cayma bedeli konulu talebiniz çözüme ulaştırılmış diye mesaj geliyor, ancak bana çözümle ilgili hiçbir bilgi ulaştırılmıyor, sonra 29.10.2016 tarihinde talebiniz ile ilgili takibimiz devam etmektedir diye mesaj geliyor?! Sonuç olarak hala çözüm bekliyorum, hizmet kaliteniz sıfır!

  • Çiğdem 27 Ekim 2016

    Hayır bana bilgi verilmedi, her şey belirsiz, ben net bir çözüm ve cevap istiyorum! Sürekli belirsiz cevaplar veriliyor!

  • Superonline Temsilcisi27 Ekim 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler tamamlanmış, müşterimiz ile 18.10.2016 13:40’da görüşülerek konu hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00’yi arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

  • Çiğdem 27 Ekim 2016

    Hala çözüm bekliyorum!

  • Superonline Temsilcisi15 Ekim 2016

    Müşterimizin kampanya probleminin incelenmesi ve sorunun giderilmesi için en kısa sürede kendisiyle iletişime geçilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

  • Superonline Temsilcisi14 Ekim 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize telefonla bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön

Giriş Yap