25 Şubat 2015

Superonline Modem İadesinde Sorun Yaşattı.

Superonline internet hizmetini kapattım. Modemi iade etmek için günlerdir uğraşıyorum. Çağrı merkezinden özellikle nereye iade edeceğimi sordum, dedikleri bayiye gittim, ama almadılar. Merkez bayisine giderek öğrendiğim kadarıyla hiçbir bayisi modem geri almıyor.

Bu sebeple Superonline bana modem ücretini fatura edecekmiş. Bayii kargolamamı söyledi. Senelerdir kullandığım, hiç bir işlerine yaramayacak modemi sadece biraz daha para koparmak için kullanıyorlar. Böyle bir hakları yok.
Çağrı merkezini arıyorum, artık müşterimiz değilsiniz diyen otomatik mesaj çıkıyor.
Belki burası çözüm olur.

Ercan 173 Okunma

Cevaplar

  • Ercan 19 Ocak 2016

    Şikayet Var'ı tekrar bir sebeple ziyaret ettim ve Superonline'ın durumuna baktım. Halen her konuda haklı olduğumu biliyor ve kendilerinden uzak duruyorum. Temel amaç para kazanmak olunca, her iş böyle olur. Sadece şunu demek istiyorum: Son noktayı "şikayeti olan" koyar. Telefonu arayan kapatır, artık mesaj yazmyın lütfen. Algı oluşturmayın. Halen icra gelmedi, teşekkür ederim.

  • Ercan 24 Mart 2015

    Telefonla az önce bilgi verildi ve bu cevap görüşmeden sonra atıldı. Bende fatura var, modem ücretini iptal ettiklerini söylüyorlar. Bende fatra var. Fatura mali bir kayıt evrağıdır. Ödemezsem, yarın öbürgün bu fatura dolayısıyla tüm ticari hayatım etkilenebilir. İcra koydurmak çok basittir. Cevap lütfen: Bu fatura iptal ise bende neden bu bilgi yok? Bu fatura tamamen iptal değil ise bende neden kalan tutar bilgisi yok Siz yazma özürlüsü olmanız dolayısıyla bana yazmayıp, konuşmak mı istiyorsunuz? Kurumsal bir firma böyle mi yapar?

  • Superonline Temsilcisi24 Mart 2015

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler tamamlanmış, müşterimiz ile 24.03.2015 14:30 tarihinde aranarak görüşülmüştür ve ücret hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0850 222 0 222 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

  • Ercan 24 Mart 2015

    Tüm Yetkililere: Superonline Faturası kesilerek modem tarafıma faturalanmıştır. Gerekli icra takibi sırasında maddi ve manevi dava açacağım için şikayet var site kayıtlarının da delil olarak sunulacağını bilmenizi isterim. Bence artık bu aileye (Digitürk, Superonline, Turkcell) bulaşmamak için hangi yöntemleri kullanacağımı düşüneceğim. Ama onlarda az da olsa pişman olacaklar. Buradan da suç duyurusu yapayım. Modem gönderilmesine rağmen m850159 No.lu fatura ile bana ödetilmek istenmektedir.

  • Superonline Temsilcisi09 Mart 2015

    Sizi 07.03.2015 ve 09.03.2015 tarihinde aradık ancak ulaşamadık. Şikayetiniz ile ilgili detaylı bilgi almak için 0850 222 0 222 arayabilir veya [email protected] mail adresine e-posta gönderebilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

  • Ercan 06 Mart 2015

    Sonuç olarak herkese tavsiyem: "Aras Kargo'ya gidin, jADE Bursa deyiverin, onlar çöplüğün adresini biliyorlar. Turkcell Superonline'a teşekkürü borç bilirim, ama ödemem. Şikayet Var'ı eşsiz hizmetlerinden dolayı tebrik ederim, sizi seviyoruz.

  • Ercan 06 Mart 2015

    Şikayet, Aras Kargo şubesine gidilerek, 30 dakikalık bir uğraş sonucu kargonun gönderilmesiyle -sanırım- giderilmiştir. Aras Kargo'ya gidin, hiçbir müşteri numarası veya herhangi bir şey gerekmeden sadece "jade bursa" diyin ve gönderin. Hangi çöplüğün adresi bilemiyorum. Çok şükür para istemiyorlar. Sizlere gelecek ticaret hayatınızda başarılar diliyorum Turkcell Superonline ve mahdumları. Beni memnun ettiğiniz için nasıl teşekkür etsem azdır. Hayırlı işler. Şlkayet Var'a ise, gönülden teşekkür ediyorum. Bana bu fırsatı veridkleri için. Hak zayi olmadı. sağ olun.

  • Superonline Temsilcisi26 Şubat 2015

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler tamamlanmış, müşterimiz ile 26.02.2015 13:17 tarihinde aranarak görüşülmüştür ve müşterimize konu hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0850 222 0 222 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

  • Ercan 26 Şubat 2015

    Telefonla veya yazılı, mümkünse iadeli taahhütlü ödemesi bana ait gönderin lütfen. Ben bu ulaşamıyoruma inanamıyorum. İnsan her an müsait olamaz. Şarjı biter. Şudur budur. Siz bir daha arayın. Mesaj atın. Şu numaradan dönün deyin. Ben kapı kapı modem elimde dolaşırken, siz telefon açmaya mı yoruluyorsunuz?

  • Ercan 26 Şubat 2015

    Biliyorum, ama beceremiyorum. Ben telefon açtığımı söylüyorum, yazdım da... Bana, -4, 5 senelik müşterinize- "üyemiz değilsiniz" dediniz. Konu şikayet iletmek ve şikayetimi değerlendirin lütfen. Bana modemi ARABUL'a götürün dediniz. Götürdüm. Bana size modemi fatura edeceğiz dediniz. Ödemeyeceğim. İcraya vereceğiz deyin. Ben de buradaki yazılarımı kanıt olarak mahkemeye sunacağım. Şimdi de otomatik cevap verin...

  • Superonline Temsilcisi25 Şubat 2015

    Sizi 25.02.2015 11:01'de aradık ancak ulaşamadık. Şikayetiniz ile ilgili detaylı bilgi almak için 0850 222 0 222 arayabilir veya [email protected] mail adresine e-posta gönderebilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

  • Superonline Temsilcisi25 Şubat 2015

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize telefonla bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0850 222 0 222 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön