04 Ekim 2016

Superonline Kurulum İşlemleri Yapılmıyor!

Turkcell Superonline 4,4'lük ev ve cep internet paketine geçtim onay verdikten 9 iş günü sonu eve kuruluma gelindi. Kablo tesisat kontrolü yapıldıktan sonra modem kuruldu ancak sinyal alınamadığı için arıza kaydı açıldı. 48 saat içerisinde geri dönüş yapılacağı söylenmesine rağmen bana 89- 92 saat sonra geri dönüş sağlandı ve hiçbir çözüm sağlayamadılar.

Tekrar arıza kaydı açmak istenildi. Ancak ben bu sorumsuzluğa tahammül edemedim. İptal etmek için talimat verdim. Alt yapı yahut satış sonrası hizmetleri tamamı ile facia ben ve ailemde kim varsa Turkcell ile çalışmayacak tüm abonelikleri iptal ettiriyorum...

Burak 73 Okunma

Cevaplar

  • Burak 04 Kasım 2016

    Ben Superonline ı iptal edeli bir ay oldu ve her türlü kayıtlar var olmasına rağmen iptal sonrası TTNET ' en başka sözleşme yaparak internet açtırdım. Ancak TTNET bana hizmet vermeye başladığı gün benim 1 ay önce iptal ettiğim Superonline bana internetiniz aktif olmuştur diye mesaj çekip durumu üzerine almıştır. Resmen şaka gibi bir durum var bu durumu en kısı ve ivedi şekilde çözümlendirmez iseniz 4 Ekim'de Şikayet Var.com'da ki msjımıda delil olarak sunarak Turkcell'e dava açacağımı bildirmek isterim.

  • Superonline Temsilcisi17 Ekim 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler tamamlanmış, müşterimiz ile 17.10.2016 09:43’te görüşülerek konu hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00’yi arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

  • Burak 05 Ekim 2016

    Saat 14:00' dan sonra müsait oluyorum

  • Superonline Temsilcisi04 Ekim 2016

    Şikayetinizin çözümü için sizi 2 kez aradık ancak ulaşamadık. Aranmak istediğiniz özel bir saat var ise www.sikayetvar.com sitesi üzerinden belirtebilirsiniz.

  • Superonline Temsilcisi04 Ekim 2016

    Şikayetinizin çözümü için sizi 0532 532 00 00 nolu hattan 04.10.2016 11:33'de aradık ancak ulaşamadık. Gün içerisinde bu numaradan tekrar arama gerçekleştireceğiz.

  • Superonline Temsilcisi04 Ekim 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize telefonla bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00 numaradan arayarak veya [email protected]nline.net adresine e-posta göndererek müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön