31 Ekim 2016

Superonline Kendi Kafasına Göre İş Yapıyor.

25.10.2016 tarihinde internet başvurusunda bulundum. Müşteri no:56942*** 1 hafta içerisinde bağlanması gereken internetim hala bağlanmadı. Üstüne ben iptal etmeden işlemimin iptali gerçekleştiği konusunda 28.10.2016 tarihinde mesaj aldım. Tekrar aradığımda iptal talebinin olmadığı hızlandırma talebi geçileceği tarafıma iletildi ancak hala bir ses soluk yok. Bunun nedeni nedir? Ben iptal talebi geçmeden nasıl benim talebim iptal ediliyor? Daha internet bağlamaktan yoksun olan bir firmanın interneti nasıldır? Tartışılır.

Taha 85 Okunma

Cevaplar

  • Taha 07 Aralık 2016

    Yapılan aramadaki arkadaşınız dalga geçer gibi gelen ekiplerden memnun musunuz tarzında bir cümle kullandı! Ona da söyledim buraya da tekrar yazıyorum. Kimse gelmedi! Ben kendim cebimden para verip port bağlantılarını yaptırttım!

  • Taha 07 Aralık 2016

    Yapılan aramadaki arkadaşınız dalga geçer gibi gelen ekiplerden memnun musunuz tarzında bir cümle kullandı! Ona da söyledim burayada tekrar yazıyorum. kimse gelmedi! ben kendim cebimden para verip port bağlantılarını yaptırttım!

  • Superonline Temsilcisi01 Aralık 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler tamamlanmış, müşterimiz ile 09.11.2016 16:26'da görüşülerek konu hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00’yi arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

  • Taha 18 Kasım 2016

    Firma interneti bağlayamadı, kabloyu çektiler, interneti ben kendim bağladım. Ben yaptım, siz yapmayın. Superonline bağlatmayın.

  • Taha 03 Kasım 2016

    Hala bir çözüm üretilmedi. Ne gelen var ne giden. Talebimi iptal ettiriyorum şu anda. Siz siz olun Superonline' a bulaşmayın! Müşteri hizmetleri aşırı ilgisiz! Adamı çileden çıkartıyorlar. Her biri farklı bir şey söylüyor.

  • Taha 31 Ekim 2016

    Saatler geçti arayan soran yok. Doping net daha iyi olacak sanırım

  • Superonline Temsilcisi31 Ekim 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize telefonla bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön