Son arananlar Temizle
51117049 Hizmet numaralı Superonline kullanıcısıyım. Evimi taşımamdan dolayı hattımı nakil ettirmek istiyorum Superonline tarafını aradığımda bana sürekli 10 dk sonra sizi arayacaklar diyorlar ama tam 3 gündür aynı şeyi söylüyorlar. Toplam 7. gündeyim hattımı kullanamıyorum. Kullanıma açmak bu kadar zor olmasa gerek.
Cevaplar
Turkcell TV Temsilcisi25 Haziran 2015
Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler tamamlanmış ve müşterimiz ile 25.06.2015 10:29:10 tarihinde aranarak görüşülmüştür. Konu hakkında bilgi verilmiştir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0850 222 0 222 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE
Turkcell TV Temsilcisi24 Haziran 2015
Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize telefonla bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0850 222 0 222 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE