17 Ekim 2016

Superonline İnternet Erişimim Yok!

15.10.2016 tarihli 10:00 saatleri civarında internet erişimim kesildi. Superonline müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı bıraktıktan sonra arkadaşların bana en geç cumartesi günü dönüş yapacağı belirtildi fakat cumartesi günü bana dönüş yapmayıp üstüne üstlük bir de pazar günü tekrar arıza kaydı açtırdığımızda "bugün de arkadaşlar dönüş yapamayabilir" demeleri artık ben de bardağı taşıran son damla oldu. 2 gün internet erişimsizliği hiçbir ülkede yoktur. Bu nasıl bir problemdir ki çözülemiyor? Benim pazartesi günü ilk işim abonelik iptali, ben bu kadar kötü bir müşteri temsilci ve servis hizmeti görmedim ve hakkımı da helal etmiyorum. Paranız sizin olsun!

Mert 119 Okunma

Cevaplar

  • Superonline Temsilcisi20 Ekim 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler tamamlanmış, müşterimiz ile 20.10.2016 09:15’te görüşülerek konu hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00’yi arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

  • Mert 18 Ekim 2016

    hala problemim çözülmedi mükkemmel servis hizmeti

  • Mert 17 Ekim 2016

    Şikayetim ile ilgili arkadaşlar bugün gelip 2 tane ucu acık kablo bırakıp gitmişler ve internetim yine yok bu gerçekten mağduriyet niye arkadaşlar asagiya kadar gelip bizimle teyidleşmiyolar neden sormuyolar arıza devam ediyormu etmiyormu diye? lütfen yarin doğru kisilerle doğru bi bicimde servis hizmeti verin böyle bir servis yok 5 gündür yahu arkadaşlar lütfen biraz ciddiye alin ben yarin internetim cözülsün istiyorum artık yeter.

  • Mert 17 Ekim 2016

    Hala bir kontak yok 3 gündür internet erişimim yok böyle bir mağduriyet şekli yok beyefendi 50 kere arıza kaydı alıp niye durumun aciliyeti belirtilmiyor niye ekipler gelip gerekli kontrolü sağlamıyor? Bana telefonla bir dönüş lazım değil direk çözüm lazım

  • Superonline Temsilcisi17 Ekim 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize telefonla bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön