26 Ekim 2016

Superonline İnternet Bağlantısı Sürekli Kesiliyor...

Son bir haftadır sürekli olarak internet kesilip duruyor, müşteri hizmetleri çalışmıyor. Ne zaman arasam yoğunluk yaşandığını söylüyorlar. İnanın yarım saat bekledim belki doğrudur diye ama yok milleti kandırmayın yalan söyleyerek ben netten para kazanıyorum her net gittiğinde zararım oluyor. Daha Superonline'ye geçeli 3 ay oldu bu gidişle kapatmak zorunda kalacağım.

Özgür 145 Okunma

Cevaplar

  • Özgür 14 Kasım 2016

    Yaklaşık olarak 2 haftadır arıza kaydı açtırıyorum. Müşteri hizmetleriyle akraba olduk herkesi tanıyorum artık. Kendi kendilerine mesaj atıyorlar arıza giderildi diye ama arıza gittiği falan yok internet günde 1 saat geliyor 23 saat yok şaka gibi bu dediğimi Türkiye de yaşanan genel internet sorununa bağlayan olacaktır ama benim sorunum bundan önceydi ve hala devam ediyor. Ben bu şartlarda Superonline sözleşmem den fesih etmek istiyorum bana 24 Mbit sabit hız 50 GB AKK önerildi ama ben bırakın 24 Mbit 3 Mbit'i bile göremiyorum. Böyle bir şansım varsa lütfen yetkili arkadaşlar! Benimle iletişime geçmesini istiyorum internet hesap adı: Bediha Dikkule

  • Superonline Temsilcisi09 Kasım 2016

    Şikayetinizin çözümü için sizi gün içerisinde aradık ancak ulaşamadık. Aranmak istediğiniz özel bir saat var ise www.sikayetvar.com sitesi üzerinden belirtebilirsiniz

  • Özgür 07 Kasım 2016

    Ne yazık ki hala bana bir dönüş yapılmadı. 13G ün oldu hala bekliyorum Superonline pişmanlıktır... .

  • Özgür 01 Kasım 2016

    Dediğim saatler arasında bana herhangi bir dönüş sağlanmadı ve sorunum hala devam ediyor. Sabırla bekliyorum 30güne kadar yolu var 30gün boyunca neti kullanamazsam yasal yolla kendi hakkımı arayacağım.

  • Superonline Temsilcisi28 Ekim 2016

    Şikayetinizin çözümü için sizi gün içerisinde aradık ancak ulaşamadık. Aranmak istediğiniz özel bir saat var ise www.sikayetvar.com sitesi üzerinden belirtebilirsiniz

  • Özgür 26 Ekim 2016

    Gün içinde 18:00 dan sonra arayabilirsiniz.

  • Superonline Temsilcisi26 Ekim 2016

    Şikayetinizin çözümü için sizi gün içerisinde aradık ancak ulaşamadık. Aranmak istediğiniz özel bir saat var ise www.sikayetvar.com sitesi üzerinden belirtebilirsiniz

  • Superonline Temsilcisi26 Ekim 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize telefonla bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön