18 Ekim 2016

Superonline Devir İşlemi Yapılmadı!

Superonline aboneliğimi başka bir kişiye devretmek amacıyla Superonline'a devir içi gerekli olan belgeleri müşteri hizmetlerinin yönlendirmesi doğrultusunda 8.10.2016 tarihinde [email protected] adresine gönderdim. Müşteri hizmetleri işlemin 72 saat içerisinde gerçekleştirileceğini belirtmişti fakat 6 gün beklememe rağmen hiçbir şey yapılmamasının üzerine 14.10.2016 tarihinde tekrar aynı maili Superonline'a gönderdim. İlk mailin üzerinden 9 gün geçmesine rağmen hala hiçbir işlem yapılmadı. 17.10.2016 tarihinde müşteri hizmetlerini bu işlemin ne zaman gerçekleşeceğini sorduğumda bana kendilerinin yapabileceği bir şey olmadığını ancak aciliyet kaydı düşebileceklerini söyledi ve bana geri dönüş yapan hiçbir birim olmadı.

Erkan 67 Okunma

Cevaplar

  • Erkan 08 Kasım 2016

    Ben 54174301 nolu aboneliğe sahip bir Superonline kullanıcısıyım. Nakil işlemi sebebiyle şirkete başvurdum. Nakil yapmak istediğim adreste benden önce de Superonline kullanılıyordu ve bu adreste önceden oturan kişi benim arkadaşımdı. Ben nakil yapacağım için interneti kendisi internetini iptal ettirdi. Ben yeni modemi getirdiğimde burada öncesinde bulunan kablolara modemi bağladım ve internet hizmetinin bulunduğunu fark ettim. 6 Kasım 2016 günü saat 19.57'de müşteri hizmetlerini aradığımda bana zaten internet yavaş olduğu için ekip gelmesi gerektiği ekip geldikten sonra internetin normal hızlara çıkacağını aşağıda portlarla ilgili bir işlem yapılması gerektiğini belirttiler. Ben de şansımı denemek amacıyla reset attım ve sonrasında test ettiğimde internet hızımın olması gerektiği seviyeye döndüğünü fark ettim. Hiçbir işlem yapılmamasına rağmen bana nakil hzimeti sebebiyle borç çıkıyor.

  • Erkan 19 Ekim 2016

    Bir de göndermem gereken belgenin ehliyet fotokopisi değil de nüfus cüzdanı fotokopisi olduğunu söylemek için yani eksik belge gönderdiğimden dolayı işlemimin gerçekleştirilemediğini bana söylemek için Sikayetvar.com'dan şikayette bulunmamı beklemeniz de ayrıca taktir edilecek bir konu. İşinizi ne kadar ciddiye aldığınızı gösteriyor bu.

  • Erkan 19 Ekim 2016

    3. defa Superonline'a bu konu hakkında mailimi 19.10.2016 saat 15.59'da göndermiş bulunmaktayım. Bu defa işlemi gerçekleştirebileceksiniz diye umuyorum.

  • Erkan 19 Ekim 2016

    Saat 16'dan sonra her zaman arayabilirsiniz beni müsait olurum o saatlerde

  • Superonline Temsilcisi18 Ekim 2016

    Şikayetinizin çözümü için sizi gün içerisinde aradık ancak ulaşamadık. Aranmak istediğiniz özel bir saat var ise www.sikayetvar.com sitesi üzerinden belirtebilirsiniz

  • Superonline Temsilcisi18 Ekim 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize telefonla bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön