08 Temmuz 2016

Superonline Bağlantı Kopukluğu.

Uzun zamandır farklı firmalardan hizmet aldım. Bunların fiberi iyi diye deneyelim ADSL dedim demez olaydım. Her ay uğraşıyorum eski firmada 16 mbit kullanırken burada her ay 12 hatta 10 mbit düşürüyorlar. Her ay arıyordum. Bu ay üşendim aramadım. Arefe günü 1 mbit ADSL kullandım. Aradım 24 saate ilgileneceğiz dediler. 26 saat oldu kimse haber vermedi, yanlış telefona mesaj atmışlar halledemiyoruz diye. Aradım 2 gün izinli arkadaşlar, sonra halledecekler diyor. Arefe günü internet kesip bayramda internetsiz bırakıyorlar. Ben yazılımcıyım ,internetsiz olmam mümkün değil. Şaka yapıyorlar resmen.

Oğuzhan 39 Okunma

Cevaplar

  • Superonline Müşteri Temsilcisi19 Temmuz 2016

    Şikayetinizin çözümü için sizi 2 kez aradık ancak ulaşamadık. Aranmak istediğiniz özel bir saat var ise www.sikayetvar.com sitesi üzerinden belirtebilirsiniz.

  • Oğuzhan 11 Temmuz 2016

    Evet gün içinde arama yaptiniz ulasamadiniz, peki 2. kez neden aramadiniz? Ben aradım çağrı merkezini haberi yok beni niye aradiklarindan. Yahu bu kadar mi her isi ofsayt olur bir firmanın...

  • Superonline Müşteri Temsilcisi11 Temmuz 2016

    Şikayetinizin çözümü için sizi 0532 532 00 00 nolu hattan 11.07.2016 15:22'de aradık ancak ulaşamadık. Gün içerisinde bu numaradan tekrar arama gerçekleştireceğiz.

  • Oğuzhan 10 Temmuz 2016

    Her ay ayrı uğraşıyordum hız davasıyla ilgili, bu bayram son noktayı koymuş oldunuz. Madem hat sahibine haber vericeksiniz, en azından ben kendi telefonumu oraya verirken irtibat no.. olarak söyleyeceksiniz o zaman beyefendi hat sahibi aranacaktır diye, bende ona göre şehir dışındaki insanlara haber vereceğim. Bir telefonla haber vermeyi beceremeyen bir firmaya ne ben ne de çevrem bir daha asla para kazandırmayacağız. Vede bu şikayetimi bütün mecralara yayacağımdan emin olabilirsiniz.

  • Oğuzhan 10 Temmuz 2016

    Yazılımcıyım ben, evde oturup facebooka giren biriside olmadığım için benim internetsiz bir bayram geçirmem mümkün değil. Dün itibari ile aradığımda hat sahibine 2 gün arama yapmışlar, sonra SMS atmışlar sorun çözülmüştür diye. Dalga geçiyorlar resmen, sorunun filan çözüldüğü yok. Kaldı ki hat sahibini niye arıyorsunuz? Şehir dışında olacağından özellikle kendi numaramı belirtiyorum ki beni arasınlar hallettirelim. 3 gün böyle boşa geçti. Binamın dışına kadar kontrol etmişler sorun yokmuş hep aynı bahane. Şimdi olmuş cumartesi akşamı, ben nereden bulucam yarın elektrikçi de kontrol ettireceğim? Üstelik kendi cebimden para vericeksem niye size fatura ödüyorum? Gerçekten uzak durun!

  • Superonline Müşteri Temsilcisi08 Temmuz 2016

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize telefonla bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön