01 Temmuz 2015

Superonline Ayakta Alkışlıyorum!

23.06.2015 saat 11:00 sularında müşteri hizmetlerini arayıp kampanyalı paket satın aldım. 48 saat içerisinde bana dönüş yapılacağını ve randevu alacaklarını söylediler. 48 saat doldu ve ben müşteri hizmetlerini 25.06.2015 saat 13 civarında aradım.

Yanlış bilgi verildiği söylendi, 7 iş günü içinde bana dönüş yapılacağı söylendi. 27.06.2015 saat 12:00 civarında Türk Telekom yetkilileri gelip hattımı çektiler gittiler. Modemi bağlamak üzere 30.06.2015 tarihinde Superonline geldi modemi kurdu fakat ADSL hattımın aktif olmadığını söylediler ve arıza kaydı bıraktık 24 saat içinde dönüş olacak dediler. 24 saat doldu hala gelmedi, üstüne saygısızca tavırlar. Geri dönüş yapmayın istemiyorum.

Halil A. 109 Okunma

Cevaplar

  • Halil A.02 Temmuz 2015

    Superonline'nin Türk Telekom'dan hatlarda arıza olduğu bilgisini almadan bana evinde sorun var demesi çok moral bozucu bir davranıştı. Ben kendim bizzat teknik elemanlar ile görüşüp sorun olduğunu öğrendim ama kendi hizmet aldığım firmayı (SuperOnline) değil başka firmayı (TürkTelekom) arayarak öğrendim bunu. Birbirinden habersiz iş yapıyorlar ve müşteriye sorumluluk yükleyip evinde sorun var kendi imkanlarınla elektrikçi çağır kontrol ettir diyorlar. Yorum sizin. Hiç bir şikayetim için geri dönüş istemiyorum. Herkes gerçekleri şeffaf bir şekilde görsün istiyorum. Benim kendi sorunumu kendim çözüyorum çok şükür.

  • Halil A.02 Temmuz 2015

    Türk Telekom hatta arıza var diyor Superonline senin evinde sorun var elektrikçi çağır diyor daha 1 byte bile kullanmadığım internet hattım konusunda ve şikayet için geri dönüş yapan müşteri temsilcisi lakayt tavırlar sergiliyor. Bu ne ciddiyetsizlik? İki tane kocaman firma bir araya geliyor fakat her şey fiyasko hiç birinin diğerinden haberi yok. Aradaki iletişimi ben sağlayıp kendi sorunumu kendim çözüyorum. Bir günde iki şikayet yazıyorum bu yüzden. Bana geri dönüş yapılmasını istemiyorum ciddiyetsiz kişiliklerle muhatap olmak istemiyorum. Herkes görsün diye yazıyorum.

  • Halil A.01 Temmuz 2015

    Bana bilgi verilmesini istemiyorum çünkü çok itici konuşuyorsunuz müşterilerinizle.

  • Superonline Müşteri Temsilcisi01 Temmuz 2015

    Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapılacak ve müşterimize telefonla bilgi verilecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0850 222 0 222 numaradan arayarak veya hizmet@superonline.net adresine e-posta göndererek müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön