Turkcell Superonline tarafından sağlanan, 8mbit hızlı adsl bağlantımın yavaş olduğundan şüphelenip modem özelliklerine baktığımda bağlantı hızımın 2 mbit olduğunu gördüm. Daha sonra müşteri hizmetlerine durumu bildirdim ve hızı 8 megabite çıkardılar. Ancak 1 ay boyunca 2megabit hızda internet kullandığım için ilk ayın faturasını 2 megabite göre düzenlemelerini istediğimde olumlu cevap veremeyeceklerini söylediler.
Eğer ben kazara farketmeseydim, veya modem özelliklerine bakmayı bilecek kadar bilgisayardan anlıyor olmasaydım sanırım 2 yıl boyunca bana 2 megabit internet kullandırmayı planlıyorlardı. Tüketiciyi kandırma eğiliminden dolayı Turkcell Superonline'ı kınıyorum!
Cevaplar
Superonline Temsilcisi12 Şubat 2013
Teknik destek birimimiz müşterimiz ile telefonla iletişime geçecek ve gerekli tüm kontrolleri gerçekleştirecektir. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0850 222 0 222 numaradan arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TURKCELL SUPERONLINE