Stradivarius Pantolon Değişiminde Problem Çıkartıyor

Özlem
22 Ağustos 12:06

Stradivarius Capacity mağazasından almış olduğum pantolon için 3 kez işlem denendi, becerilemedi fiş iptali sağlandı. İptal fişi bana verilince bende aldığım ürünlerin olduğu çantaya attım. Pantolon büyük olduğu için değişime geldim. İptal fişi olduğundan değişim yapamayacaklarını söylediler. Kasadaki arkadaş uygulamamızı kullanıyormusunuz demişti. Sanırım iade değişim vs. Kolaylaşıyormuş. Kullanmıyorum. Zorunda da değilim her gittiğim mağazanın uygulamasını kullanırsam işimiz var. Fişi bul uygulamasından bahsettiler. İşi gücü bıraktım son yarım saattir fişe ulaşmaya çalışıyorum sayfaları ve uygulamaları önce hata verdi. Şimdi fiş bulunamadı diyor. Hesabımdan çekilen para da cabası. Müşteri hizmetlerindeki hanımefendi yardımcı olmaya çalıştı fakat mağaza çalışanlarında yardımcı olmaya yönelik en ufak bir hareket yoktu. Fişimi bulduklarında da değişime değil iadeye gideceğim. Zira aldığım pantolon için herkes çektiğini yazmış. 2024 yılındayız, etiketi üstünde, dekontu kapı gibi telefonumda olan bir pantolonun beden değişimi için beni bu kadar uğraştıramazsınız.

Stradivarius Capacity Sorumsuz Mağaza Çalışanları

Özge