Stradivarius Mağaza Sorumlusunun Saygısız Tutumu

Özlem 06 Mart 18:35
31 Ocak 2023 tarihinde 17:00-18:00 arasında Piazza Stradivarius mağazasına online siparişime ait bir ürünü iade için gittim. Mobil uygulamadan "mağazadan iade" seçeneğini seçerek ilerledim ve uygulama bana bir iade kodu iletti. Mağazaya gittiğimde kasada bulunan 2 kadın görevliden sanırım daha genç ...
Stradivarius'tan 25.09.2022 de Piazza Avm mağazasından online alışveriş yaptım fakat siparişim hala depoda hazırlanıyor olarak görünüyor siparişim gelmeyecekse bilgilendirsinler beklemekten sıkıldım.
Maltepe Piazza Stradivarius mağazasına onlinedan aldığım ürünümü iade etmek için gittim. Uygulama üzerinden bana verilen kodu gösterdiğimde fatura çıktısını da istediler. Kargoyla faturam gönderilmemişti ama kısa bir süre önce faturasız uygulamadan verilen kodla iade yapmıştım.
Gidip bir kırtasiyeden çıktı alabilirmişim. Ben bilmiyorum sanki çıktıya nasıl ulaşabileceğimi. Daha sonra o** mağazasına gittim ve çalışanlardan rica edince Airdrop dan faturamı gönderdim bana faturamın çıktısını verdiler. Gittim ve iademi yaptım.
Stradivarius'da çalışan Mağaza sorumlusu olduğunu söyleyen beyefendi yardımcı olmadığı gibi o** da çalışan arkadaşları ilgili birime şikayet edeceğini söyledi. Kendi eksikliğini kapatan çalışma arkadaşına bile tahammül edemedi.