Stradivarius İade Almadılar İki

Selma
27 Aralık 2023 19:38

Çok saygısız bir kurum ki her şeyi alıp gidene kadar iade işlemini kasada bırakıp gidiyorlar. İlgilenmiyorlar bile. Dahası, hiç giymediğiniz ürünü sanki siz giymişsiniz gibi bir tavır sergileyerek sizi yalancı konumuna düşürüyorlar. Ankara Ankamall AVM'deki mağazanızın kadın yöneticisinin tavrı da ayrı bir mesele. Bu derece sorumsuz insanları işe alıp çalıştırarak müşteri kaybına yol açıyorsunuz. İncelemeye aldığınız ürünü size bağışlıyorum, başka müşterilere gönderin.

27 Aralık 2023 19:45

Ankara Ankamall Stradivarius sen bana ürünü satarken 1ay iade sürecimiz var diyerek sattın 14gün sonra getirdiğim ürünü mecbur iade alacaksın Ankamall bayan yönetici senin karşında çocuğun yok EGO yapacak görmezden gelecek çocuklarımın önünde bana yaptıkların için seni yarın mahkemeye vereceğim hadi bakalım o tavırlarının hesabını vereceksin

27 Aralık 2023 19:36

Ankara Ankamall Stradivarius bayan yönetici siz kim oluyorsunuz iade getirdiğim ürünü almayıp çocuklarımın önünde bana yalancı muamelesi yaparak sanki giymişim gibi ve hiç aldırmayıp beni yok sayarak diğer müşterileri kasaya çağırmanız kalitesiz   bu insanları bu mağazaların başına koyamazsınız o kadar çok şikayet okumuştum ki bu mağazanın çalışanlarıyla ilgili nasıl oldu da gittim izinli günüm de hasta hasta iki çocuğumla park yeri bulamayarak rezil oldum

Stradivarius Forum İstanbul Mağazasında Değişim Sorunu Ve İnisiyatif Eksikliği

26 Nisan 13:26

Büşra
28 Kasım 2023 20:20
Stradivarius Kot Çantanın Açma Kapama Düğmesi

Stradivarius Defolu Ürünlerini Online'dan Satıyor.

Ece
05 Aralık 2023 14:53