Stradivarius Hilltown AVM Şubesi Memnuniyetsizliği

Beyhan
07 Eylül 23:18

Hilltown AVM Stradivarius mağazasından alışveriş yaptım. Kasaya ödeme yapmak için geçtim. Kasiyer bayan kart mı nakit mi? Diye sordu. Kart dedim. Orta yerde bulunan self kasaya yönlendirdi. Orada işlemi kendimin halletmesi gerektiğini söyledi. Nakit ile alan müşteri kart ile alan müşteri değil mi? Hem o kadar para verip alışveriş yapacağım hem de kasiyerliği de kendim yapacağım bu nasıl bir saçmalıktır. Yaklaşık 15 dakika orada öylece bekledim. Bana yardımcı olması için bir çalışan yönlendirilmesini rica ettim. Bir bayan çalışan geldi. Kendinizin yapması gerekiyor dedi. Ben de anlamıyorum yapmak zorunda da değilim çalışan sizsiniz ben değilim dedim. İşlemi lütfen yapın dedim. Kıyafetler self masada duruyor çalışan o taraftan alıp yan tarafa koymamı söyledi. Ben de sertçe alıp dediğini yaptım. Kendisi alıp koyabilir sonuçta çalışan orada. Hayatımda böyle saçmalık görmedim. Sırf bu yüzden bir daha alışveriş yapmayacağım mağazanızdan. Çalışanlar desen sanki zorla çalıştırılıyor işini sevmeyerek yaptığı çok belli müşteriye öyle mi? Davranılır.

İzmir İstinye AVM'de Stradivarius Mağazasında Yaşanan Sorunlar

Meltem