İzmir, İstinyePark Stradivarius Çalışanı Tarafından Rezil Edildim

Sıla
01 Ağustos 21:28

İzmir, Balçova İstinyepark Stradivarius mağazasından 30.07.2024 saat 21.15te bir keten pantolon satın aldım. Ürünün etiketi düşüyordu sıkıntı olur mu dedim ödeme yaparken herhangi bir durumda hayır olmaz dediler. Denemeden almıştım daha önce 2 rengi daha var bende fakat m beden alacağıma s beden almışım. 31.07.2024te sabah değişim için gittiğimde (alalı 24 saat olmamış) mağaza sorumlusu (adını bilmiyorum) "Bu ürün yıkanmış değişim yapamayız" dedi. Kendimi ifade etmeye çalıştıkça hayır yıkanmış diye üsteledi halbuki yıkamamıştım "etiketini de söküp yıkamışsınız birbirimizi kandırmayalım" dedi. Sonrasında ben yine düzgün ve sakin bir üslupla izah etmeye çalışırken kullandığı cümle şu oldu "ürün yıkanmış alın ürünü ve lütfen gidin" gerçekten 890 TL verdiğim üründen yaşadığım bu olayı hak etmiyorum. Müşteri hizmetlerine ulaşıp sorunumu çözdüm fakat ilgili birimlerin bunu görmesini ve gerekeni yapmasını rica ediyorum. Müşteri hizmetleri başka bir mağazadan değişim yapacağımı söylediler Hilltown mağazasından değişimi gerçekleştirdim ve çok tatlı, çözüm odaklı, dinleyerek pozitif yaklaştılar gerçekten teşekkür ediyorum. Sonuca gelirsek velev ki yıkamış olayım (ki yıkamadım) benimle bu şekilde konuşamazlar resmen rencide edildim sırada 5 kişi daha vardı kovulmaktan beter oldum. Mağduriyetimi gidermediler hem de rezil ettiler. Bir şeyi yapmayacaklarsa bile bunun üslubu bu değildir. Ben bu konuyu havada bırakmayacağım ve hakkımı arayacağım. Az buz paralar vermiyoruz ve gördüğümüz muamele bu mudur yani?

İzmir İstinye AVM'de Stradivarius Mağazasında Yaşanan Sorunlar

Meltem