STP Diamond Kötü Niyetli

Can
23 Aralık 2022 11:09

STP Daimond Forex finans tarafından yanıltıldım. 13000 dolar hesabım sıfırlandı kaybettim STP Daimond'dan 1 ay sonra yatırımımız sigortalıymış yüzde 40'ını yatırsam 8500 dolar geri ver eklerini söyledi ünlü kötü niyetli b*** m***n lafta yatırım uzmanıymış bence yatırdım 3500 dolar sonra b*** dedi ki ret geldi dedim tamam 3500 dolarımı geri yolla işlem açıldı iade yok 2000 dolar daha yollarsanız hepsini alacaksınız diyor büyük kötü niyetli b** m*** adında biri aradı birkaç gün görüştük işlemlerimi ve paramı sigorta yapıp geriye getireceğini söyledi ban mi geri almam için l yatırmam gerektiğini yatırdığım takdirde 3 saat içinde paramı hepsi dahil kurtarıp vereceklerini taahhüt ettiler bende denize düşen misali inandım ve istedikleri parayı yolladım yollamadan önce başka bir ödeme talep edilmeyeceğini söylediler. Parayı gönderdim yarım saat sonra STP Daimond'un müdürü olduğunu söyleyen d*** adında biri aradı ve 5300 USD daha göndermem gerektiğini söyledi.

Baştan ikinci bir ödeme istemeyeceğiz demiştiniz dedim yalan bahaneler üretti ben imkanım yok ikici istediğiniz tutarı veremem o zaman benim gönderdiğim paramı iade edin dedim ve o dakikadan sonra ne se*** ne de müdür olduğunu söyleyen d***aramalarıma ve telefonlarıma cevap vermediler paramı da göndermediler. Savcılığa suç duyurusunda da bulunacağım param gelmezse.

profile profile profile

Uran

Hiçbir şekilde ödeme yapmıyorlar! Paraları yokmuş olmayan parayı ödeyemezlermiş! Bunu beni telefonda tehdit eden hanımefendi söyledi kendi beyanıdır! Gerekliyerlere şikayet edin resmi mercilere!