Stp Diamond Kimseye Ulaşım Sağlayamadım

Feride
22 Aralık 2022 14:19
Feride'nin Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim Damla Hanım sizleri de firmayı da tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum başlarda ulaşamadığımda korksam da şu an her şey yolunda yardımcı olduğunuz için minnettarım”

Firma önce bana çok güzel geldi herkes çok kibar anlayışlı ve ortak noktayı bulma yolundaydı her şey güzel ilerledi önce 500 USD ile bir başlangıç sağladık sonra uzmana yönlendirilince 2000 dolar daha yatırım eklemesi yaptım. Bu yatırımımla beraber 5632 dolar oldu 1000 dolarını çekmek istedim. Fakat danışmanıma ulaşım sağlayamadım aradığımda müşteri temsilcisi açmadı bana ulaşılmasını istiyorum.

Feride
22 Aralık 2022 14:07

Uran

Bir de aldığınız paranın dekontunu paylaşın:) yok tabi öyle bir şey

Uran

Anlık hesap görüntüsü atar mısınız? Aksi halde yalanınız ayan beyan ortada olacak!

Uran

Kendi elemanları olarak yalan beyanda bulunuyorsunuz! Asla kimseye ödeme yapmıyorlar!

Caner

Kendi adamlarına şikayet oluşturup çözüme ulaştırıyorlar inanmayınız kesinlikle.