Storytel Kullanamama Problemi Acaba Nerede Yanlış Var
Merhaba. Buraya şikayet mesajı yazma nedenim Storytel kitap programı. Programı daha önceki dönemlerde sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. İki gün önce web sayfasına kredi kartımla ödeme yaparak abonelik işlemi yaptım. Uygulamayı indirdim. Fakat beni bir türlü kabul etmiyor program ve yeni ödeme talep ediyor. Müşteri hizmetleri ile görüşmek istediğimde sanal asistan ile mesajlaşıyoruz. Malum sanal asistan çözüm yolu olarak maile yönlendiriyor. Mailde ise benim sanal asistan ile yaptığım sohbet geri dönüyor. Lütfen storytel yetkilileri bir çözüm bulun
Storytel Öğrenci Aboneliği Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Storytel Abonelik Yenileme Sorunu
Yeni abonelik yenilememe rağmen hala aboneliğimi yenilemediler ve herhangi bir mail dönüşü yapmadılar. Sürekli ödeme yönteminizi güncellediğinizden emin olun diye hata veriyor uygulamayı güncelledim tekrar yükledim tekrar açtım hiçbir şekilde olmuyor
Storytel Aboneliği: Ödeme Yapmama Rağmen Dinleyemiyorum!
Storytel isimli firmadan abonelik satın aldım. Ödeme yapmama rağmen dinleme yapamıyorum. Beni satın alma ekranına atıyor. Firmaya mail yoluyla ulaşmak imkansız, asla geri dönüş yapmıyorlar. Net bir şekilde kötü bir firma. Bu mesajı görürseniz, kesinlikle bu firmaya 1 kuruş bile vermeyin.
Storytel Abone Olduğum Halde Uygulamayı Kullanamıyorum
Storytel'e bir hafta deneme süresinden sonra Papara üzerinden aylık abone oldum, para hesabımdan çıktı ve ödemem gerçekleştirildi. Ama abone olduğum h...