10 USDT oldu parayı çeke bastım hafta sonu muhabbeti yaptılar tam bekledik bugün pazartesi hala hesapta para görünmüyor nasıl bir oyun oynuyorsunuz dalga geçiyorsunuz insanlarla 10 dolar yapacağım diye yırtın sonra hesapta para olmasın yarına kadar 10 dolarımı çekemezsem uygulamayı sileceğim.
Stormgain kripto madencilik yaptım 11.20 dolar olunca çekim talebi verdim. Hafta sonu ve 72 saat muhabbeti yaptılar hafta sonu dahil 6 gündür hakkettiğim kazı miktarı hesabıma yansımadı. 72 saati geçti eğer bugünde hesabıma yatmazsa hesabımı komple silin...
Stormgain henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
3 şikayet
Stormgain 10 Dolarım Hesabımda Yok