Stilevs Elektrikli Süpürge Başlık Tekerleği

16 Mayıs
Dilan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim olduğu günden itibaren benimle ilgilenen Yağmur hanıma çok teşekkür ederim her türlü alternatifi sunan ve ilgi alakasından ötürü çok teşekkür ederim kendisinden çok memnun kaldım keşke her temsilci bu kadar ürünün arkasında durup yardımcı olabilse.”

2 yıl olmadı alalı Stilevs süpürge başlığının tekerleği sürekli çıkıyor. Takıyorum iki dakika sonra tekrar yerinden çıkıyor. Hiç hoş bir durum değil şikayetleri okuyunca herkeste de aynı sorun oluşmuş demek çokta iyi bir kalite de üretmiyorsunuz lütfen yardımcı olun ve ürünün arkasında durun

Stilevs Elektrikli Süpürge Başlık Tekerleği
Stilevs Logo
16 Mayıs 12:56
Dilan
22 Mayıs 12:44

Stilevs Süpürme Başlığı Tekerlek Sorunu

06 Aralık 2022

Süpürgenin ucunu 3. Alışım sürekli aynı sorunla karşılaşıyorum ve yalnız değilim eltimde de var süpürme başlığı sürekli tekerlek fırlatıp parçalara ayrılıyor 3 dakika da bir birleştirip 15 dakika süpürülecek yeri yarım saatte süpürüyorum başka marka taktığımda da çekiş gücü kimisine yetersiz kimisin...

Stilevs Süpürme Başlığı Tekerlek Sorunu

0 Yorum