Stepcomtr İade İçin İletişim Numaralarına Ulaşamıyorum

29 Mart

Stepcomtr adresinden Skechers model ayakkabı sipariş vermiştim bugün elime ulaştı ancak Gelen ürünün bedeni uymadı ve orijinalliğinden şüpheliyim bu yüzden iade etmek istedim ancak arayıp WhatsApp hatlarından yazmama rağmen mesajlarım görülmedi ve telefon açılmadı, en kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

29 Mart 13:55

Stepcomtr/Megastep yanıltıcılıklarına kılıf bulmuşlar resmen ürünleri satıp asla arkasına düşmeyip ilgilenmiyorlar telefonlar açılmıyor muhatap bulamıyorsunuz 2 saattir kimseden dönüş yok az bir paraya da satmıyorlar ayakkabıları asla orijinal değiller, tüketici haklarını ihlal ediyorlar her türlü makama şikayette bulunacağım acilen tarafıma dönüş yapılıp iademin gerçekleşmesini bekliyorum acil ‼️

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Stepcomtr1 Ayakkabı Siparişi Sorunu

2 hafta önce

Almış olduğum ayakkabıyı defalarca yazmama rağmen göndermediler ve paramı da iade etmediler. Telefonla ulaşılamıyor. Çok zor durumda kalıyorum. Oğlum okula başlayacak diye kaç kere ilettim gönderdik deyip yalan söylüyorlar.

Stepcomtr1 Ürünüm Kargoya Verilmedi

29 Ağustos

Şaka gibi şaka! Terlik alıp nasıl rezil oluyoruz anlatalım. Zaten suç bizde iki kuruş fazla verip gidip başka yerden almak varken böyle sitelere güveniyoruz! Gerçekten hata hata hata hata hata çok üzgünüm.

Stepcomtr1 Ayakkabı İade Sorunu

16 Ağustos

Stepcom1 den ayakkabı aldım ve hiç memnun kalmadım ve mağduriyetimiz giderilmiyor. Ayakkabıların çiftleri birbirinden bariz farklı gönderildi. Orijinal ürünlerde böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç. Bu nedenle iade etmek istiyorum. İade etmek istediğimi söylediğimde iade yok değişim var denildi. Ben...

Stepcomtr1 Ayakkabı İade Sorunu

3 Yorum

Ömür

Süreç nasıl isledi vergi numaralarını bulabildiniz mi ya da adres

Pınar

Boşuna beklemeyin asla sorunu çözmüyorlar çünkü umurlarında değil o kadar rahatlar çünkü işleri satana kadar toplanıp gerekli yerlere şikayet edelim aynı anda herkese yazacağım

Pınar

Toplanıp bir araya gelip aynı anda şikayet etmek lazım bunları

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.