Stepcomtr Gönderdikleri Ürün İle İlgili Arkasında Durmuyorlar Muhatap Olmuyorlar
Stepcomtr1 Instagram hesaplarında beğendiğim bir modeli Shopier hesaplarından 15 şubatta erkek arkadaşıma hediye için sipariş verdim. Ürün 24 şubatta geldi fakat aşırı derece dar kalıp olmasına rağmen ısrarla tam kalıp olduğunu ve değişim hakkımın mevcut olduğunu belirttiler. (38 numara giyiyorum 40...
Stepcomtr Yanıltıldım 2 Ayakkabı Aldım Cevap Vermiyorlar!
İki adet ayakkabı aldım tam 15 gün oldu hala kargoya verilmedi ben dilan Polat reklamını almıştım güvendim fakat yanıltıldım asla cevap vermiyorlar hazır otomatik mesaj yolluyorlar yarın adliyeye gidip şikayette bulunacağım böyle yanıltamazsınız ben çocuğumun harçlıkları ile aldım ona yazıklar olsun...

Stepcomtr Defolu Ürün Satışı Ve Ürün İadesi Yapılmaması
Stepcomtr1 üzerinden İnternetten satın aldığım ayakkabı defolu geldi. Aynı zamanda ürün fotoğraflarda gözüktüğü gibi kaliteli değil. Dikişleri çok kötü ve sökülmek üzere. Ürünün para iadesini istiyorum ancak iade değil değişim yapılacağını söylüyorlar.

Stepcomtr 10 Gündür Kargo Bekliyorum
Stepcomtr/Megastep olarak bilinen sayfadan ayakkabı aldım 10 gündür kargo bekliyorum DM ve WhatsApp'a yazdığımda sürekli farklı cevaplar alıyorum ulaşabileceğiniz kimse yok canları isterse cevap veriyorlar! Yasal yollara başvuracağım insanlarla dalga geçiyorlar.
Stepcomtr Siparişin Kargoya Verilmemesi Ve Bilgi Verilmemesi
stepcom.tr sayfasından ayakkabı siparişi verdim 27.02.2023 tarihinde. Siparişle ilgili bir gelişme yok ne zaman kargoya verileceğini sorduğumda bilgi alamıyorum ve hala sayfalarında story atıp bugün sipariş verirsen 24 saat içinde kapında diye bilgi veriyorlar.
Stepcom TR den ugg kısa siparişi verdim fakat reklamını yaptırdıkları influencer ile yolladıkları ayakkabı arasında binlerce dağ fark var. Cidden komik geliyor 500 TL gibi bir ücrete Bursa'da daha kaliteli çakma alırdım bir de beni engellemişler Instagram ®'dan.