Starpets.gg

• Videolu
  • Fotoğraflı

Starpets.gg Robux La Parayı Çekmek İstedim 3 Dolarım Kayboldu

3 gün önce

Toplam 3 dolarım vardı robux yoluyla geçmek istedim. Gamepass olarak ayarladım 5-7 gün bekleyin robuxu attıktan sonra dediler ve gamepass alınmadı 3 dolar da kayboldu. Sitede çok hata var, 10 gün bakıma alınıyor. Hep bu hatalar çözülmesi lazım, hızlıca mağdur olan çok insan var.

Starpets. Gg Petlerimi Çekemiyorum, Yardım Edin

4 gün önce

Starpets'ten aldığım ürünleri 2 haftadır çekemiyorum. Siteyi geliştirmek için günlük olarak bakım yaptıklarını söylediler, 7 gün diyordu bekledim. Bugün açılması lazımdı, tekrar 7 gün verdi. Bunun çözülmesini istiyorum. Lütfen yardım edin. Bu sorunu çözün.

Starpets. Gg Petlerimi Çekemiyorum, Yardım Edin

Starpets.gg Petimi Çekememem Ve Error Vermesi

1 hafta önce

Bir pet aldım ve peti çekmek istedim. Bana sebepsiz yere hata veriyordu 8 gün boyunca hata verdi. Petimi alamıyorum veya çekemiyorum. Bu sorun daha önce de olmuştu ve bekledim düzeldi, ama bu kadar bekleyemem. Hemen bu sorunun çözülmesini istiyorum. Artık bu sorunlar olmasın.

Starpets.gg Şifre Mi Unuttum

2 hafta önce

Hesabımın şifresini unuttum ve e-mail de kod göndermiyor yardım edin. Lütfen şikayet detayı 250 karakter olması gerektiği için rastgele yazacağım. Not: Hesabımın adı starway🌟.

Starpets Robux Çekmeme Rağmen Pending Yerine Görünmüyor

2 hafta önce

Starpets'ten yaklaşık 3 dolarlık bir robux almak istedim, hala bekliyorum. Robux'un 5 ile 7 gün içinde geldiğini biliyorum, fakat çekmeye çalıştığım robux pending yerine bile yazmıyor. Lütfen para iadesi veya robuxumu gönderebilir misiniz? Neredeyse ağlamak üzereyim, bu petler için 2 yılımı verdim. ...

Starpets.gg Parayı Robux Yoluyla Çekerken Error Veriyor

3 hafta önce

Parayı Robux yoluyla çekmeye çalıştığımda her seferinde tekrar dene deyip hata veriyor. Halbuki stokta Robux var. Bu durumu düzeltirseniz çok sevinirim. Diğer insanlar yapabiliyor, benim onlardan farkım yoktur diye düşünüyorum. Değil mi? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Starpets.gg Parayı Robux Yoluyla Çekerken Error Veriyor

"Teşekkürler"

Ebrar Şikayetini Yayından Kaldırdı

Starpets.gg Hesap Gitti Ve Hesabıma Giremiyorum

3 hafta önce

Hesabım birden kapandı ve giriş yapamıyorum bütün hayvanlarım gitti tam hayvan alırken hesabım bir anda gitti yardım ederseniz çok mutlu olurum teşekkürler.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

Starpets.gg Sitenizin Verdiği Bot Tarafından Yanıltıldım

3 hafta önce

Sitenize kendi petimi satmak için girdim ve sahte bir bot tarafından yanıltıldım. Fr turtle ve r lamb petlerim alındı. Bu durum çok kötü oldu çünkü sizin botunuz oyunda olmadığı için petlerim gitmiş oldu. Umarım bu sorunun bir çözümü bulunur.

Starpets Gg Günlerdir Paramı Çekemiyorum (10 Günden Fazla)

3 hafta önce

Starpets. Gg sitesinde 46 dolarım var çekmek isteyince önce 10 gün beklettiler araştıracağız diye 10 gün geçti hala bir değişiklik yok paramı çekemiyorum iki farklı kredi kartı denedim yine olmadı para yatırırken tak diye çekerler ama biz parayı almak istediğimizde tüm kapılar kapalı.

Starpets.gg Paramı Alamadım

1 ay önce

Starpets.gg sitesine girdim ve oradan yaklaşık 15 dolar kazandım paramı çekmek istedim ancak hangi yolu denediysem de paramı çekemedim anlamadığım bir şekilde parayı kredi kartına gönderiyorum kısa sürede hemen başarısız oluyor.

Starpets.gg Paramı Alamadım

Starpets.gg Star Gg Pets Giriş Başarısız

27 Ağustos

Ben starpets gg sitesine kayıt oluyorum. Her işlemi doğru bir şekilde yapmama rağmen başarısız diyor anlamıyorum. Bu sitenin amacı pet satın almak değil mi giriş yapıyorum yapıyorum olmuyor. Başarısız diyor lütfen düzeltin şu hatayı sisteme yeni kayıt olmak istiyorum ama sürekli başarısız diyor

Starpets.gg Peti Çekiyorum Gelmiyor

19 Ağustos

Aldığım peti çekmek için tıklıyorum sistem şu anda test modunda. Bazı öğeler mevcut olmayabilir. Daha sonra veya düşük yükleme süresinde tekrar deneyin. [Hata kodu: 7] bu hatayı veriyor. Üstünden 1 gün geçti peti almak için tıkladım verdiği hata yine bu.

Starpets.gg Error Kod 7 Bunu Çözmek İçin Yardımcı Olun

19 Ağustos

Benim Nfr albino monkey im var ama kendi hesabıma çekemiyorum 2 gündür. Error Kod 7 yazıyor ne olur yardım edin bu geçtikten sonrada error 13 geliyor nasıl düzeltileceğini bilen varsa yazsın. Lütfen bu durumu kısa sürede çözünde petim e kavuş u y um bir de albino yu çekmiyor. Diğer petleri çekiyor n...

Starpets.gg Error Kod 7 Bunu Çözmek İçin Yardımcı Olun

Starpets.gg Petlerimi Vermiyorlar İmdat

15 Ağustos

Starpets de bir pet aldım ve bot petimi vermiyor. Dakikayı 6-267 diye gösteriyor 20 dakikadır bekliyorum. Bot aşırı yüklendi diyor yeter artık trade yapmam lazım petimi vermiyorsunuz bir de sorunlarımıza bakmıyorsunuz yeter bir özür dilemeniz lazım. Ama

Starpets.gg Peta Çekme Hatası

15 Ağustos

Ben Fly frost Umu çekmeye çalıştığım zaman 4 gündür test modunda bazı eşyalar uygun değil error code 7 uyarısı veriyor. Benim starpets'le alakalı hiçbir şüphem yok ama çok fazla hata oluyor. Lütfen bunu düzeltin 4 gündür çekemiyorum frost'umu ama diğer per'leri çekmeye çalıştığım zaman çekiyor. Çok ...

Starpets.gg Peta Çekme Hatası

Starpets.gg Kendi İsteğim Olmadan Pet Alınmış Olması.

12 Ağustos

Ben Kendim starpet'de pet satarken sayfayı yenilediğimde çantama shadow dragon isimli bir pet gelmişti ama maalesef bu peti kendim almadım. Ve 54.40 euro'ya kendi iznim olmadan alındığını gördüm ve hemen desteğe başvurdum geri dönüş yapabilirseniz. Çok mutlu olurum. Sevgilerimle, Saygılarımla starpe...

Starpets.gg Kendi İsteğim Olmadan Pet Alınmış Olması.

Starpets. Gg Bazı Hatalar

10 Ağustos

Starpets bir anda beni hesabımdan attı. Sonra giremedim uzun zamandır deniyor. Turtlem kaldı. Yeni hesap açtım para da çekemiyorum, ilgisizlik tavan yapmış.! Bunlar düzeltilsin, çok petim yok, güvenip para yatırdık, ama site çoktu, bana hata kodu verdi ve bu yazıyordu, denemeye girmiş,24 saat içinde...

Marka Profili

Starpets.gg bugüne kadar marka profili oluşturmadı.info
Starpets.gg henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör